Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lžička v šuplíku (nejen pro olomoucké autory)

12. 11. 2011
9
19
3664

Občasník pro literárně-kulturní degustátory Lžička v šuplíku (http://lzicka.wbs.cz)

 


 


19 názorů

Anetah
15. 11. 2011
Dát tip
Tangens: záliba v čtyřnohých a úchyl? pěkně se vybarvuješ ;)

..máte to pěkně udělané:)

.duke.
14. 11. 2011
Dát tip
pěkná holka ta lucie faulerová

Tangens_Omega36: stačí napsat pár zajímavých informací o sobě, kdo jsi, co rád děláš a bla bla bla asi na pět řádků ;)... viz medailony v předchozích číslech Lžičky...

jo, katedra slavistiky vím, kde je ;) tam to můžu hodit klidně v úterý (btw zbylo mi i jedno druhé číslo, chceš ho taky?) mám tam napsat jméno Jan Šuránek? časopis je zdarma :-) je neprodejný, podporovaný fondem ESF... akorát jsme ke třetímu číslu vydaly ještě osm druhů pohlednic, ty jsou zvlášť - jedna za 10 Kč... a výtěžek půjde na přílohu do 4. čísla... takže pohlednice leda někdy osobně, kdybys měl zájem... ;) jedná se o obrazy litevského malíře M. K. Čiurlionise ;)... jsou moc krásné viz ciurlionis.eu :-)

malinka_hvezdinka: Kdyby jsi byla tak hodná, tak mi jej můžeš přinést přimo do kláštera. Bývám tam těžko k sehnání, takže je nejlepší řešení to vhodit v nějaké obálce s mým jménem přímo do schránky. Při přerozdělování pošty se to pak ke mně zaručeně dostane. ;) A nebo to vhodit do poličky ukrajinistika - doktorandi na katedře slavistiky ve třetím patře u výtahu. ;) Finančí kompenzaci, pak vyřídíme na nějaké nejbližší akci, kam se moc rád dostavím. :)

lzicka.wbs.cz - udelala jsem tam chybu, omlouvam se ;)

Jan Šuránek: reálně se scházíme jako redakce každé úterý ;), jsme studentky bohemistiky na FF UPOL ;) jinak jsme pořádali (pomáhal nám i jeden muž, proto měkké i) nedávno autorské čtení v Kratochvíli (viz fotky na našem webu lzick.wbs.cz) a křest třetího čísla Lžičky v šuplíku... kdybys časopis chtěl, můžu ti ho někam donést nebo poslat, ještě mám ;)

Zdravím! To je poprvé, co o Lžičce slyším. To jsem rád, že v Olomouci jsou i někteří aktivní autoři a vydávají společně časopis. Scházíte se však někdy někteří i reálně?

:-)) jejdavilda: aby se toho čtenáři pak třeba nelekli, žejo ;))

jejdavilda
13. 11. 2011
Dát tip
Ano tangensi, pokd něco máš, redaktorky se ti na to podívají

tangensi, pokud něco máš, tak pošli v doc souboru na uvedený e-mail i s krátkým originálním medailonkem... naše redaktorky prózy se na to podívají ;)...

děkujem ;) je to těžký s těma autorama ;)) hodně zdaru přeju, pošli odkaz na váš časopis ;) Btw sháníme momentálně hlavně autory, kteří píší povídky, prózu ;)

Garay
12. 11. 2011
Dát tip
Hezky zpracované. Momentálně hledám Táborské... A jde to těžce... Hlavně, že si lidi stěžujou, že nikdo nechce poezii ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru