Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

III.

25. 11. 2011
1
1
1099
Autor
James.Juyce

Áno. Áno, pane. Áno, veľmi. Áno, chápem. Samozrejme. Súhlasím. Platí! O.K.. Nemám námietky. Dobre. Súhlasím s vami. To je ono. S radosťou. To je pravda. Máte pravdu. Správne. Skutočne. Výborne. Veľmi dobre. Nie. Nie, pane. Nie, nikdy. Nie, to je zbytočné. Nikdy. Nikdy viac. Tiež nie. Nikto. Vôbec nie. To nie je pravda. Ani nápad! To nie je možné. To je lož. Klameš. Žiadny. Nie, naopak. V žiadnom prípade! Radšej nie. To je ale hlúposť! Ani vo sne! Už ani slovo. To tak ešte chýbalo! To nám tak ešte chýbalo! To nikdy nepripustím. Ľutujem. To nestojí za to. Už som povedal, že nie. Nechce sa mi. To mi nenapadlo. Nesúhlasím.


1 názor

nemluvná
26. 11. 2011
Dát tip
To je odposlech ( nechtěný, samozřejmě, to by si člověk musel zacpávat uši všude a pořád..) někoho, kdo mluvil s mobilem u ucha na celé MHD? I já to někdy udělám...Myslím to telefonování - pro celý autobus, tramvaj. Prostě jsem občas herci! Nebo je to výuka cizího jazyka?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru