Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Umí, neumí?

07. 12. 2011
1
8
1029
Autor
eviiička

 

Člověk má pocit, že umí vše, ale zároveň podle měřítek měřících asi neumí nic...

8 názorů

VH64
08. 12. 2011
Dát tip
To je chyba! Je třeba si to upozorňování užívat, dokud to jde. Bude hůř!

eviiička
08. 12. 2011
Dát tip
Nemám ráda, když mě někdo upozorňuje na můj věk, ale dobrá... Krásně jsem si početla vaše výměnné názory a musím uznat - otazník/brouka jste mi oba dva do hlavy nasadili... :) Člověk si takovéhle komentáře rád přečte, tak děkuji :)

VH64
08. 12. 2011
Dát tip
Já jsem rozuměl. A úder nebyl od Tebe, ale od některých předchozích kritiků, alespoň jsem měl dojem, že to tak slečna cítí. Ahoooj!

Diana
08. 12. 2011
Dát tip
VH - možná nevyplynulo, o co mi šlo. Nechci omezovat, ale právě naopak! Ten, kdo si o čemkoliv myslí, že to umí nebo chápe, zavírá si dveře před dokonalejším uměním a hlubším pochopením. Pokud v tobě trvale působí otazník: "A je to opravdu tak?" "Nešlo by to udělat líp?", podporuje to tvůj růst. Mám to vyzkoušené. A protože se mi evička zdá také jako šikovné děvče, napsala jsem jí to. Neměl to být žádný úder, ale nasazení broučka=otazníku do hlavy :-)

VH64
08. 12. 2011
Dát tip
Dianko, ono tohle se asi nedá předat. To si musí každý sám. A jestli je slečně opravdu patnáct, tak bude i lepší jí ještě nějaký čas nechat poznávat to hezčí ze světa vnějšího i vnitřního. K růstu se nehodí omezování. Vypadá to, že je docela šikovná, ona se neztratí. Už umí i jemně vrátit úder.

Diana
07. 12. 2011
Dát tip
Ba ne, to není skromnost, to je bohužel fakt. U těch vědomostí je to obzvláště markantní: čím větší máš rozhled, tím víc chápeš, že vlastně nevíš vůbec nic.

eviiička
07. 12. 2011
Dát tip
Teď mě tak napadá... Asi jako zpívá Tomáš Klus v písni DAMUklův meč: "...nevnímej, nemysli oni to promyslí, ty se tvař skromně...".

Diana
07. 12. 2011
Dát tip
Neumíme nic a nevíme nic. Čím dřív nám to docvakne, tím líp pro nás :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru