Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chcete zhubnout? Zeptejte se mě jak!

15. 12. 2011
1
7
1287
Autor
FAE BOMB

Dobrý večer a dobrou chuť, pokud právě večeříte.

 

Jestliže se nedokážete ovládat a vaším koníčkem je přežírání, doporučoval bych vám sledovat následující video při každém jídle, či alternativně až po jídle. Odtučňovací účinek je zesílen, je-li vámi konzumovaná potravina hnědá, či má kašovitou konzistenci. 

(Mimochodem, věděli jste, že za léky na hubnutí se v Americe utratí tolik peněz, že by to celosvětově vyřešilo problém hladu?)

 

http://www.jenpromuze.cz/video/silenosti/8110-kvalitni-zachody-na-hudebnich-festivalech


7 názorů

FAE BOMB
18. 12. 2011
Dát tip
Taky jsem ještě ze "starý školy". "Cool" výrazů tam bylo poskrovnu...

FAE BOMB
18. 12. 2011
Dát tip
Tak jestli je tohle "nuda", tak bych chtěl vidět, čemu ty řikáš "vychytaný", nebo snad dokonce "masakr"... :-))

FAE BOMB
16. 12. 2011
Dát tip
Syd: Nejde o text. Pouze jsem chtěl zveřejnit to video. To už nudný neni, ale avšak spíše zábavný. Chtěl jsem jen informovat veřejnost. Veškerá moje "přidaná hodnota" je prakticky nulová. Už vim, co si dám do inzerátu: Tichý a milý chlapec se smyslem pro humor hledá dívku s kladným vztahem k přírodě, se kterou by mohl navštěvovat konzerty.

8hanka
15. 12. 2011
Dát tip
na hudobne festivaly nechodim, mam rada sukromie a vlastny "posed" doma, toto mi urcite chut do jedla neuberie, daj nieco lepsie:)*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru