Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

"";

03. 01. 2012
1
8
2496
Autor
Danny
system(system(system("")));

8 názorů

Danny
04. 01. 2012
Dát tip
Fouraix: včera večer jsem o nutnosti vysvětlení přemýšlel a právě jsem ho sepsal jako další dílo kdo chce vysvětlení, má ho mít

Fouraix
04. 01. 2012
Dát tip
i kdyby to byl ajťácký vícesmysl, tak by mi to asi k rozklíčování aspoň jednoho z nich moc nepomohlo.) ať na to koukám jak.. pořád mi připadá, že přísně literárně vzato (system závorka system závorka atd.), to pochopit nejde a je tak třeba znát logický význam zápisu. teď mě akorát teda napadla stará písnička od mňágy "klec v kleci umístěná v kleci":) doufám, že sem dáš časem "literární řešení" s avi, (díky předem, sem totiž děsně zvědavej tvor ;)

MarK.
04. 01. 2012
Dát tip
..nelam si s tym hlavu - alebo ako nebyt sucast systemu? :)

Danny
03. 01. 2012
Dát tip
Fouraix: kdyby to mělo jen jednu jedinou "správnou" ajťáckou interpretaci (třeba nějaký přímočarý ajťácký vtip) tak bych to nedával jako dílo na literární server

Fouraix
03. 01. 2012
Dát tip
není, ty jsou vlastně spíš samy argumenty jedna druhý, přičemž tý poslední kouká z kapsy bagr. teda ten neřetězec. tak aspon napověz.. my jsme tu samí bfu.)

Fouraix
03. 01. 2012
Dát tip
to je nějaká vnořená funkce s prázdným řetězcem v argumentu? blbě sem se učil, moc tomu nehovím:-(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru