Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nápady šílené sexuoložky

10. 01. 2012
7
10
1071
Autor
libuse 007

NÁPADY  ŠÍLENÉ  SEXUOLOŽKY

 

Určitě jste si všimli, že v otázkách sexu na odborné úrovni nám často radí muži, jako třeba Plzák nebo Uzel, abych jmenovala ty nejznámější. To však vede k nebezpečí, že tato problematika bude pojímána v čistě mužské optice díky čemuž pak vzniká mnoho falešných mýtů, nesprávných pověr či vyložených pitomostí, které si lidstvo předává z generace na generaci, a podle kterých se vytvářejí určitě archetypy. Proto jsem se rozhodla tento obor vystudovat a vášnivě se mu věnuji po celý svůj dosavadní život ve snaze napravit všeobecné mínění. K sexu jsem měla kladný postoj od mladých let, a to nejen po stránce profesní, ale i v osobním životě, takže patřím mezi málo těch šťastných vyvolených, pro které je práce i koníčkem. Věřím totiž , že o těchto věcech se nedá jen teoretizovat, ale člověk by to měl vyzkoušet na vlastní kůži, aby věděl, o čem mluví.

Jedním z největších bludů, proti kterému svou vědeckou prací bojuji  je ten, že ženy po porodu ztrácí zájem o sex a stačí jim vyžívat se jen  mateřstvím. Za své praxe jsem poznala mnoho žen, které naopak až po porodu skutečně sexuálně dozrály a jejich prožitek orgasmu se značně zkvalitnil. Problém je spíše v tom, že ženy upoutané u dětí nemají takové možnosti si odskočit s někým jiným a osvěžit si tak erotickou fantazii, což je u mužů tolerováno běžně. Souložit pořád jen s manželem je nuda, ale to veřejně žádná žena nepřizná, protože by byla označena za děvku. Takže apetit na sex jako takový ženám po splnění mateřského úkolu opravdu nechybí, spíše jen chuť na pořád stejného muže. Jak je to nemůže bavit když je to pořád tak beznadějně stejné?

Navíc ani pornografie není k ženským fantaziím právě vstřícná a je zaměřená spíše na stimulaci mužova sexuálního apetitu. Filmy i časopisy většinou z ženského těla ukazují úplně vše do posledního chloupku, ale pro ženy v nich bývá k podívání žalostně málo. Aby se ženám zabránilo v právu dožadovat se přirozeného práva na barvitější sexuální život, jsou po staletí ovlivňované verbálními sugescemi typu  žena je od přírody věrná a stačí ji jen jeden partner,  a tím směřované k tomu, aby se tak skutečně chovaly.

Dalším hodně rozšířeným bludem je, že muž dokáže zahnout aniž by musel rozbíjet manželství, zatímco ženy do sexu hned tahají city. Rozhodně to tak není, ženy svou emocionální závislost na partnerovi předstírají jen proto, že se to od nich očekává a citovost je jim vyložena vnucována. Ale zatím chybí solidnější vědecký průzkum, který by to dokázal. Za tímto účelem hledám větší počet dobrovolnic, které jsou v zájmu podpoření této teorie ochotné riskovat. Připravovaný experiment by spočíval v tom, že já se svým vědeckým týmem dodám kvalitní mladíky a zajistím, aby se manželé zúčastněných dobrovolnic vrátili právě v okamžiku, kdy bude simulovaná situace v nejlepším.

„To je jen sex, miláčku,“ začnou účastnice výzkumu deklamovat podle přesně dodaných instrukcí.

„Na tomhle chlapovi mi fakt vůbec nezáleží a dělám to s ním jen proto, aby se zkvalitnil náš manželský život. Vždyť víš že miluju jen tebe a nikdy bych tebe nebo děti kvůli něčemu takovému neopustila.“

To je totiž standardní výmluva mužů, kteří jsou přistiženi in flagranti s milenkou. Můj připravovaný experiment se možná někomu může zdát jako trochu silné kafe, ale určitě ne jako to, co Maryša uvařila Vávrovi. (Rozhodně oba zmíněné druhy kávy byly připraveny v zájmu vyřešení partnerských vztahů.)

Jen výše uvedená exaktní metoda  může prokázat jak to je.  Pouhým klasickým průzkumem veřejného mínění, kdy je mužům položena otázka, jak by v podobné situaci reagovali, se totiž nic nezjistí. V takovém případě jsou všichni frajeři a tvrdí, jak by dokázali být velkorysí a tolerantní, ale myslím, že jen malé procento by dokázalo zavřít dveře ložnice a jít do kuchyně uvařit manželce a jejímu milenci čaj. Většina z nich by nejspíš zdemolovala ložnici, zmlátila manželku nebo milence, popřípadě oba. To ovšem jen v případě, že by milenec nebyl žádný kulturista a oni si tak na něho troufli. Někteří manželé by pravděpodobně byli schopní i vraždit…ale nebojte, tak daleko to nenechám zajít a se svým štábem odborníků bych okamžitě zakročila a manželovi vysvětlila, že je to jen vědecký experiment. A pro to mají chlapi naštěstí pochopení, protože v zájmu vědy jsou ochotní všeho…Jako vědkyně bych mohla vyprávět co se děje ve výzkumných laboratořích. Vivisekce je jen takové mazlení se zvířátky ve srovnání s jinými vědeckými metodami, jak se to společností schvalované mučení zvířat eufemisticky nazývá.

Jeden věhlasný chirurg například neváhal  přišít na tělo dospělého psa hlavu štěněte, jen aby si ověřil své hypotézy a teoretická východiska ohledně transplantace orgánů. Nikdo  by samozřejmě nechtěl zpochybnit skutečnost,  že transplantace jsou úžasný objev a zachránily spousty lidských životů… pokud ovšem příjemcem orgánu není člověk formátu Hitlera, Mussoliniho, či jiného masového vraha, to by se pak o zachránění lidských životů mluvit nedalo, spíše naopak. Ale lékař musí zachraňovat pacienta a ne pátrat potom, čím operovaný je, byl, nebo čím se stane.

Ale zpět k sexu, to je přece jenom zajímavější téma (což je možná důvod, proč je většina odborníků na sex mužského pohlaví: chlapi se vždycky umí věnovat jen tomu co je baví, a otravné banální starosti jako péče o domácnost a děti nechávají ženským). Většina sexuologických příruček je plná rad, které kolegové sexuologové rozdávají plnými hrstmi, a které jsou často jen jejich subjektivními názory a představami, prezentovanými však s takovou typicky mužskou arogancí a sebejistotou, že je mnozí přijmou jako dogma. Proto si i já dovolím  na závěr přidat  pár užitečných rad.

Tipy pro mužské čtenáře:

1. Klasická ikdyž poněkud pofiderní rada zatloukat, zatloukat, zatloukat nemusí být vždy považována za lež a zbabělost, někdy to může být projev ohleduplnosti vůči partnerce a zdravého pudu sebezáchovy. Má však požadovaný účinek jen v případě, že máte dobrou paměť a své výpovědi příliš často neměníte. To by se zatloukání zvrhlo v pověstné vytloukání klínu klínem, kdy špatnou lež nahradíte ještě horší. Pokud hrozí nebezpečí, že přes veškeré vynaložené úsilí budete demaskováni, zkuste tohle: Nikdy bych ti nelhal: nejen proto, že tě miluju, ale také vím, že jsi příliš inteligentní nato, abys to neprokoukla.

Pokud to nezabere a vám už dochází argumenty, v žádném případě zásadu zatloukání nezaměňte za metodu utloukání manželky předměty, které máte po ruce. Mějte raději po ruce kazetu s drobným briliantovým náhrdelníkem či obálku s poukazem na luxusní cestu kolem světa. Pokud se s něčím takovým vytasíte v podobných krizových situacích, máte celkem slušnou naději, že se to už nějak urovná.

2.Pokud žena říká NE, v jakékoliv situaci, s velkou pravděpodobností to může znamenat ANO, ačkoliv v některých  případech to NE skutečně může znamenat NE. Okamžitě proto přerušte započatou akci, neodcházejte však, jen chvíli vyčkávejte a ženu po očku pozorujte. Pokud to její NE opravdu znamenalo NE, nemáte šanci, pokud NE znamenalo ANO poznáte snadno podle toho, že žena znejistí. Pak se můžete vrátit do výchozího bodu a započatou akci dokončit.

3.Podle indického učení o věčném koloběhu, mantrách a převtělování duší se prý každý muž, který nežije střídmě, v příštím životě narodí jako žena. Tak buďte pánové ke svým partnerkám ohleduplní, milí a kamarádští: každá ženská je vlastně chlap ve výkonu trestu.

Tipy pro čtenářky:

1. Je sice pravda, že ženy občas předstírají orgasmus, ale muži po celý život předstírají skutečný vztah. Proto pokud žena předpokládá, že jí muž lže, má zaručeně pravdu.

2. Jediné lži které lze mužům prominout jsou tyto:

   a)Žádná jiná se ti nevyrovná

   b)V tom novém kloboučku vypadáš fantasticky

   c)Každým dnem jsi krásnější, štíhlejší, dokonalejší

   d)Takovou skvělou svíčkou nesvede ani maminka

   e)Kam se na tebe hrabe ta blondýna odvedle

   f) Od doby kdy jsem tě poznal pro mě ostatní ženy        přestaly existovat

   g)Opravdu tě poslouchám

3.Umíte si dámy představit svět bez mužů? Idealistické místo bez válek a násilí, plné šťastných tlustých žen…ale po čase by to mohla být nuda. A pak, kdo by vám opravil auto nebo přišrouboval tu novou poličku v kuchyni? A na nošení těžkých břemen či stěhování nábytku jsou téměř nenahraditelní. Takže snažte se je chápat a vydržet to s nimi. Při správném vedení to mohou být tvorové nanejvýš užiteční!

 


10 názorů

libuse 007
11. 01. 2012
Dát tip
dík za přečtění

libuse 007
11. 01. 2012
Dát tip
přiznám že to jsem nevymyslela ale je to z nějakýho vtipu

Taubla
10. 01. 2012
Dát tip
T*

Petr.II
10. 01. 2012
Dát tip
*

avox
10. 01. 2012
Dát tip
nej: "každá ženská je vlastně chlap ve výkonu trestu"! :-)) */

libuse 007
10. 01. 2012
Dát tip
dík za přitakání

libuse 007
10. 01. 2012
Dát tip
bylo na čase že? ten vtip je skvělej

klasická otázka manželky při přistižení in flagranti: Karle, ty snad věříš svým očím víc než mě?

Čudla
10. 01. 2012
Dát tip
Přesně vystiženo. *

konečně nový vědecký vítr...:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru