Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

II.Zrada

10. 01. 2012
0
0
560
Autor
Filípek

 

Nevěra je zlá,ale opuštění je smutné!

Krev a křeč jest srdce mé teď  nosívá a v nekonečnou bolest prosívá.Když budeš žít,žít budu také,když umřeš,umřu také...avšak když milovat mne přestaneš,já Tebe né!

V duši mé nekonečná trhlina je,chlad postupuje,láska ustupuje!Chladná duše se bije se srdcem hořícím,což ale je to platné?Spravedlnost a láska je očím neviditelná,srdcem viditelná!Tož mne utvrzuje,že ani nic,ani nikdo,ani cokoli mi nevezme ten zlatý žár lásky,který pro jedinou slečnu nosívám.

Co bude dál,to Bůh ví!Co já vím,to vlastně nevím...co říct mám,chuť mám,tak či onak milovat pak...

Věřit hlasu svého srdce budu,ničemu jinému věřit nebudu!!!Na Tvojí krásu nezapomenu,růže Ti přinesu,lásku dám a srdce podám.Zastrašit se nenechám,Tobě jedině svou lásku ponechám.Žiji pro Tebe,milovat vždy budu Tebe!

Kéž životem krátkým vejdeš životem věčným...!

Kolik bolesti jsem Ti dal,nikdy však rád nedal!Ó odpusť vše co jsem Ti způsobil,kolik zla jsem zapustil!Člověk moudrý nejsem,dobrý ale podlý možná!

 Pamatuj a věz,že prsten ode mne patří Ti mocně!Velké a věčné to znamení ode mne,že milovat Tě budu,dokud srdce mé nezhasne…


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru