Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mezidobí v ZOO

12. 01. 2012
3
10
1692
Autor
Aroganc

 

 

 

 

Opět byl

                tím

dlouhodobě

nejsmutnějším

                komikem

tonoucího mezidobí

od myšlenky

                …

k činu

 

a spíš než

dětem

z Bullerbynu

se podobal

                těm

ze stanice

                ZOO

 

 

 

 


10 názorů

feferonka
14. 01. 2012
Dát tip
:))

Avarka : takhle - v rámci toho co "mainstreamovej underground" (nevím jak to jinak vyjádřit) v naší zemi nabízí patří řekněme k tomu lepšímu...ale drtivá převaha fanynek je holým faktem a to, že jsem pár koček sbalil na kecy o Fixe taky :))

Avarka
14. 01. 2012
Dát tip
DeadKennedys, Fixa není "Antidepresivní rybička", její počátky jsou v albech No burp a z Nietzcheho nic, Smutné a veselé vraždy by taky nehrála rádia, na kterých by to mohly děti a kočičky zaslechnout. To si jako skalní neodpustím. :-) Aroganc, nemyslím si, že "jejich texty vynikají jen proto, aby byly", to vůbec ne, jenže ty jejich si nečtu a nevím, jestli by mě v "tištěné" podobě zaujaly (tolik). /Nicméně nějakým způsobem mě ten Tvůj zaujal, jinak bych nenapsala.:-)

Fixa je sice pro děti a náctiletý kočičky, kdo má mezi nohama koule ji má nadrcenou jen proto, aby balil ty kočičky, což funguje :) My děti ze stanice ZOO je zábavná knížka, ale dá se o ní říct něco podobného, i když film překvapivě docela ušel. ale Bullerbyn X berlínský fetky, ...nápad se platí :)

Aroganc
14. 01. 2012
Dát tip
Je to psáno z potřeby říci jak to je.. Fixu poslouchám od mala. Rozhodně bych neřekl, že jejich texty vynikají jen proto, aby byly... Ba naopak. Velice děkuji za reakce i kritiku;)

Avarka
14. 01. 2012
Dát tip
Mně naopak přijde tohle srovnání dobrý... Druhá věc je, jestli báseň vznikla jen proto, aby mohlo být vpuštěno do světa. Takže by mi byla nakonec asi nejblíž zpracovaná ve stylu Vypsané Fixy, linoucí se ze sluchátek, bez ambicí na něco jiného než je ovlivňování- vyvolávání- prohlubování nálady.

Už jsem si dlouho na tu knihu nevzpomněla, ale vybavuje se mi velmi silně (My děti ze stanice ZOO).

:))) mě to teda dost pobavilo...

Honzyk
13. 01. 2012
Dát tip
... srovnani deti z B., a Deti se stanice ZOO nasilny mi prijde...a po druhym precteni zjistrim, ze text je vlastne o nicem...

sáně_
12. 01. 2012
Dát tip
Když už píšeš takhle prvoplánově, měl bys mít alespoň smysl pro humor a nazvat to třeba Honzíkova cesta.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru