Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pozvánka do Kritické akademie

Výběr: Danielane, Markéta, Jinovata, Zuzulinka
20. 01. 2012
7
10
3230
Autor
Lyryk

Vážení uživatelé Písmáka

zvu ty z vás, kteří mají zájem o kritickou práci ke vstupu do klubu Kritická akademie. Účelem klubu je poskytnout primární přehled o podstatě literárně kritického myšlení a základních postupech hodnocení literárního díla. Věřím, že tato iniciativa by mohla postupně naplnit zdejší kritickou sekci, případně by mohla objasnit mnohá úskalí kritické práce.

 

Jste srdečně zváni -> http://www.pismak.cz/index.php?data=club&id=69346


10 názorů

já sem se chtěla podívat, ale ten otkas mi nefunguje.

jejdavilda
22. 01. 2012
Dát tip
A zase už máš 4 výběry. To obyčejný smrtelník nedokáže.Jsi boží, časem budeme mít sv. Lyrika

Jejdavilda vás odhalil:))) Za tuto drzost budiž potrestán tím, že rok nedostane výběr. Pak se uvidí, podle toho, jak se bude chovat. Kromě toho zapomněl na Zboru, další prohřešek. No nevím, podle mě to má na Písmáku nahnuté:)))

jejdavilda
22. 01. 2012
Dát tip
K čemu je zapotřebí kritické sekce? Je jasné, že kvalitní dílá máš jen ty, Danielane, egil, irem a markéta. Dejte to do pravidel a je to vyřízené

Čudla
21. 01. 2012
Dát tip
/*

Psal mi VT Marvin, že bylo by dobre objasnit v lyrykove diskuzi, ze marking parafrazoval dilo, na nejz odkazal on - nemuze to tedy byt pomluva. On to tam napsat nemuze, tajjze by me o to chtel pozadat a take o to, abych se nevyjadroval k necemu, co jsem si poradne neprecetl, to same Jinovata. Diky za vyrizeni. Tak vyřizuji. Avi Jinovatovi, jestli mu k něčemu bude =)

Neodkazoval, ale zmiňoval... Použil jsem nepřesné slovo. Pokud ale toto dílo neexistuje, což by mohli potvrdit tři jím zmínění kritikové, nemá takové dílo na hlstr co dělat. A jelikož by se v tomto případě jednalo o pomluvu, byv jedním z těch kritiků, dožadoval bych se omluvy. A vůbec by se to mělo řešit. Nejdřív událost na hlavní straně o knize, která neexistuje, a teď tohle...

Jinovata
21. 01. 2012
Dát tip
Pokud vím, tak neodkazoval. To dílo si vymyslel i s těmi výběry jako ilustraci toho, že se s něčím podobným na beton někde setkal, ale nepamatuje si kde.

Super =) Dozvíme se, proč to dílo, na které odkazoval Marking Machine, dostalo tři výběry =)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru