Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozbor úvahi - Zatím nedokončeno - autora goliase

11. 02. 2012
9
50
2086

Dneska sem se čirou náhodou dostala k víznamnímu dílu. Úvaze tak zralé a jasnozřivé, aš mje to úplně zbouralo. Smíchi. Sem fakt nemožná, vůbec si nevážím perel ducha některých mislitelů a ke fšemu  pak ani nepoznám, že možná přišel noví mesiáš!

Tak sem si řekla, Růženko, Růženko, zamisli se uš nad sebou!

Zamyslela sem se a furt nic. Tak mi zbívá jediná možnost, udělat rozbor. Nebila bi sem se k tomu odhodlala, dibi sem si nepřečetala i jiní díla autora a hlavně jeho komentáře. Podle těch sem hnet poznala, že jde o jediněčně nadaního spisovatele a tudíš si můj rozbor zaslouží, zvlášť, diš se psaním živí a já nikolif.

 

Tedi je dílo.

Kategorie: úvaha – sex

Názef: Zatím nedokončeno

 

 

 

Co vede ženy k tomu, že se stávají tolik submisivními? Je to nedostatek pozornosti partnera a následná snaha upoutat jeho pozornost, nebo něco jiného s hlubším významem; není možné si nevšimnout, v poslední době až přehnaně rostoucí, poslušnosti s jakou ženy prodávají svá těla manželům, partnerům, milencům a jiným, třeba i náhodným sexuálním partnerům. 

 

Nehodlám z toho však vinit samotné majitelky vagíny, nýbrž jejich partnery v souloži, tedy majitele penisů. Nebylo by nabídky, nebýti poptávky a naopak. Slabší pohlaví se zdá objevilo možnost, jak uzurpovat, či vytvářek nároky na pohlaví opačné, tedy to silnější, skrze to, co každý silnější jedinec chce. Sex.

 

Kdysi byla vagína oslavována a její majitelka právem označována za nositelku života a tak si nedovedu představit s jakou drzostí nějaký fracek zneužil tento symbol a označil jej za své živobytí. Označueme-li prostituci za nejstarší povolání, samy sebe nazýváme bastardy a naši civilizaci stavíme na nemanželském sexu 

 

Autor se zamýšlí, co se to na sjetě stalo, že je tolik subinek a furt bi jenom šukaly i diš je to vůbec nebaví. Dělají to jen po vůli různích chlapů, manžely nevijímaje. Prostě se prodávají, děfky jedny!

 

Ve druhém odstavci je omlouvá, tí subiny. Sou to jen slabí majitelki vagín a nemůžou za to. To ti hnusní majitelé penisu sou na vině! Dibi si taki dali pokoj a nemysleli furt jenom na to jedno, nigdi bi to tak nedopadlo.

Voni sou ti chlapi totiš silnější, neš ženy a proto chcou sex!!!

 

F posledním otstafci nadává,  že některí majitelky ti sfí vagíni zneužily, živí se prostituci a nesouhlasí s tím, že bi to bilo nejstarší řemeslo na sfjetě. Páč mu nejde na rozum, že bi lidstvo bilo postaveno na nemanželskím sexu.

 

Jak je dobrím zvikem na literárních serverech, zas to lidi nepochopili o co mu de. Vůbec s ním nesouhlasili a psali různí jedi, že jako manželstfí přece není nejstarší instituce a tak podobně.

Autor se právem nasral.

Fkládám  jeho otpovjedi na komentáře, abi bilo jasno o co de.

 

golias | + 0 / 0

26.01.2012-8:40

zmatenost v tom nevidím, spíše jistou formu nepochopení a nechuti přijmout jinou myšlenku, než tu, co si nosím v hlavě po nějakou dobu.
kdybych měl odpovídat na každý koment, tak se nedožiji poledne, neboť vysvětlovat stále dokola tu samou chybu, kterou při čtení děláte se mi nechce.
ne každý je stejný, žádná žena mi neublížila, že se začíná rozmáhat chlapská mateřská jsou kecy atd. atd.
opravdu mě rozesmál koment jistého luscuse: k té poslední části...tohle je úplný nesmysl :-D bastard= nemanželský potomek....jak dlouho zná civilizace institut manželství? Naopak placené sexuální služby jsou asi opravdu nejstaršími známými v historii...navíc těžko z nich vznikali děti...trochu mysli, vždyť by to byla likvidace základního kapitálu->vždyť ten komentář nemá hlavu a patu, neřkuli, že tvůj názor je naprosto zcestný, když na jednu stranu připustíš, že institut manželství je věc moderní doby, ale na druhou stranu si nejsi schopný uvědomit, že kondom, antikoncepce, nebo jakékoliv jiné formy intracepce jsou ještě větší novinkou, než tebou zesměšňovaný institut manželství. (nemluvě o prasečím střívku apod.)

 

 

golias | + 0 / 1

28.01.2012-23:49

přijde mi vtipný, že se tu snažíte obhájit svoje rádoby chytrý názory, ale Vaše(samozřejmě inteligentní a světaznalé)názory stojí na základech, které jsou tak chatrné, že jediný pohled na ně je zbourá.
Bohužel jsem nucen se domnívat, že příště budu muset zvolit styl více nenucenější a blbuvzdorný, poněvadž útočení a následné zesměšňování mého stylu mě nebaví poslouchat, neboť psaním se na rozdíl od většiny z Vás živím.
když něčemu nerozumíte->popřemýšlejte nad sebou, uznejte, že někdo umí psát lépe než vy a teprve potom si text přečtěte.
levik89: majitelky vagíny? pokus o vtip? bitch please...nemám pocit ani touhu se někomu jako jste vy zavděčit.


 

Musím s ním souhlasit. Čtenáři totiš fakt vůbec nepochytali, že goliáš vichází z bible. Hnet vám to visfjetlím.

Začalo to v Ráji s tím japkem. Eva nabízela Adamovi japko a říkala, „na, kousni si, je to strašně dobrí.“ Ale on, na to, „co blbneš, Evo, víš, že to máme zakázaní, ani mje nenapadne!“

Eva se hnet nasrala. Bila tehdi dominantní. Tak se ofrnila, že jako se na to může visrat, diš blbeček Adam dá na každího, jen na ni ne. A nebavila se s ním. Vesele se vibavovala s gdejakím zvířátkem, Adama přehlížela, jako bi f Ráji ani nebil. Nemoch to snést, bilo to fakt blbí. Tak řekl, „dobře, dej mi kousnout, uvidíme.“

Eva hnet bila celá přívjetiva a dala mu. Kousnul si a poznal, že je to dobrí. Taki si najednou fšimnul, ža má Eva vagínu a bil s toho celí prič. Hnet si zašukali a bilo to dobrí.

Akorát, že najednou se probudil stvořitel. Von toho tehdi nemjel moc na práci, tak dost pospával. Hnet poznal, že něco není f pořátku a nebilo to dobrí. Diš uviděl co se stalo, nasral se do bezvjedomí. To bi tak hrálo, abi mu tadi nějaká nositelka vagíni zaváděla noví pořátki!  A pak, copak je ten Ráj nafukovací? Má omezenou kapacitu. Nejvíc ho ale žralo, že se na něj Eva klidně povíšovala. Potfora jedna!

Hnet je oddal, abi bil pokoj a pak je z Ráje vihnal, řka: „žifte se jak umíte, chásko nevděčná! Šak poznáte, zač je toho loket. A tí, Evo, s tebou sem eště neskončil. Budeš rodit potomki a to budeš teda koukat, jak to bude hrozně bolet!“

A Eva to poznala.

Tak potom furt nechtěla Adamovi dát. Jenom za účelem splození potomka.

A on furt chtěl a říkal, „ale jooo,“ a ona „ale neee,“ a on zas „ale jooo,“ a ona „ale neeee, bolí mje hlava.“

A tak to šlo i další generace, aš přišel nějakí Onan, a ten vimislel první antikoncepci, přerušovanou souloš.

Ot tí dobi to šlo s kopce a holki bily submisivnější a submisivnější.

Z některých se staly děfky, z některých kurtizány, pak třeba metresy, nebo obyčejní šlapky a fše za účelem opchodním. Furt to byly jen slabé nositelky vagíny.

I f manželstfí byly využívány nositeli penisů. Ještě f devatenáctím století byly dífky vychovávány velmi prakticky. Zahalovat se vždi a všude. Různíma fíglama manžely ot sexu odrazovat, aš  tito mají požadafky na vagínu tak maximálně jednou za rok. (škoda, že sem nenašla tí novinoví články)

Ale něco sem přece jen získala. (děkuji, pani kousalko)



Sládečkovo muzeum v Kladně říká:

 

Rady a pokyny pro mladou nevěstu

Sex byl po dobu 19. století tabu. Hovořit o něm nebo ho dokonce provádět bylo pro řádnou ženu nepřípustné. Dokladem tohoto tvrzení budiž následující výňatky z ponaučení, které v roce 1894 vydala Ruth Smythersová, žena reverenda a pastora metodistické církve.

"Pro citlivou mladou ženu, které se dostalo řádné vychování, jest svatební den paradoxně dnem nejšťastnějším a nejhrůznějším zároveň. Kladným okamžikem jest svatba sama o sobě, kdy je nevěsta středem pozornosti a odehrává se krásný, Bohem požehnaný ceremoniál, který symbolizuje její triumf nad mužem, kterého si k sobě připoutala, aby vyplňoval všechny její tužby po zbytek života pozemského. Zápornou chvílí jest pak svatební noc, kdy se nevěsta musí vykoupiti takříkajíc tím, že bude poprvé čeliti hrůze sexuální zkušenosti. Za těchto okolností poslyšte, drahá čtenářko, šokující pravdu...

...Ačkoli je sex v tom nejlepším případě odporný a v nejhorším případě bezbožný, bolestivý a ponižující zážitek, musí se přetrpěti, a ženy tak činí od počátků věků...

...Moudrá nevěsta nikdy nedovolí, aby její muž viděl její tělo neoblečené, a nikdy nedopustí, aby on ukazoval své vysvlečené tělo jí... Pokud se sexu nejde vyhnouti, jest nezbytno, aby se provozoval v naprosté tmě...
...Ve chvíli, kdy má nevěsta oblečenou košili a zhasla už všechna světla, postaví se tiše k posteli a očekává svého ženicha. Ten když tápavě vstoupí do místnosti, neměla by žena vydávati žádného zvuku, neboť by tomu mohl porozuměti jako povzbuzení. Měla by ho nechat tápati ve tmě. Vždy jest naděje, že třeba zakopne a způsobí si malé zranění, kterého by mohla žena využíti jako výmluvy a odepříti mu pohlavní styk...


Pak přišla nešťastná pdasátá léta dvacátého století a sexuální revoluce. Ot tí dobi to šlo s kopce.

Dopadlo to tak, že teť je to jedna subina, vedle druhí. Dokonce f manželstfí se tí potfori sexu dožadují po nositelích penisů. Některím ofšem zůstalo to bolení hlavi, jako dětitststfí po pramáti.

No, sodofka f komoře!!!

 

Můj závjer: je mi líto, ale goliáš mi připadá hodně přitroublí. Dibi to bila ženská, mislela bi sem si, že je to taková tá pošahaná feministka, kterou fše kolem sexu uráží a cítí se bít zájmem mužů optěžováná, takzvaně harašená. Pravá nositelka vagíny.

 

Uděluji autorovi vyznamenání. Dostalo se mu cti, bít uveden f mím slavním slovníků pro snadnější orientaci f kritikách.

 

Goliášofka nabubřelá – termín pro úplně debilní dílo, napsaní vzletním stilem, často archaickím a plním srandovních metafor, jehoš autor je nejchytřejší hnet po stvořiteli.

 

Vicházela sem i z dalších skfostů z dílni autorovi.

 

Tak pište péro, nositelki vagín, i nositelé penisů. A nešukejte furt, fakt se to nehodí!

 

Vaše slušná Růženka


50 názorů

Nene, najednou, sčistajasna to na ně přišlo. Jojo.

VH64
06. 03. 2012
Dát tip
Sakryš, jsem chtěl napsat, že já jsem žádný jabko neokusoval a taky na mě přišly a vzpomněl jsem si, kde to bylo. Sice pod hrušní, ale šli jsme tam okolo jabloní. Tak teda, to nevim, proč to na ně přišlo. Třeba se ani rozmnožovat nechtěli, třeba jen zkoušeli, co kam pasuje.

aha!!! To se mi líbí, to visfjetení, pane véhá!! A úplně to sedí, nekteří Adamové sou hrozně nenažraní! Ale zas, jak to, že to na ně přišlo jen tak sčista jasna, tí rozmnožovací pudi?

VH64
06. 03. 2012
Dát tip
Takových ale po světě běhá a tvoří... Naše bezbožné a úžasně liberální české země se s nima ještě vcelku dobře vypořádávají, prdí na ně vesměs, ale bývá hůř. Jo, domnívám se, že v Bibli došlo, ať už úmyslně nebo nedopatřením, k prohození pořadí událostí. Podle mne byla Eva těhotná, přišly na ní ty chuti a začala okusovat kde co. A pak referovala Adamovi a on zkoušel po ní.

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

prdlački. heski si vitříbíte mozek:D

no vidíte, o co ste přicházel, diš ste mje nečet:D

vám taki, pane blboune:D

...krásné ráno

tadi je to samí génijus:D

NaN...to Fuj je perfekt,dobrou

NaN...věděl jsem,že z tebe jdou vydolovat "metodické"pravdy ;)

NaN...asi jsem zaostalý,ale ženy jsou lepší než muži,jen chlapů ubývá,cpou se do posilovny a myslí si naivky a baby jim to žerou...

NaN...sebevražda je mužská zbabělost, "zbabělých"/od slova baba/žen je málo

...proto jsem ho neodhodil :)))

no, slušní vichování ale vůbec není k zahození, zase!

...právě že už ne,možná jsem nakonec trochu ona

:DDDDDDD to víte, maminka, no. Gdoví, jestli se jen nepřetvařuje:D

...chtěl jsem to napsat,ale mám slušně vychovanou maminku(mezi námi je nějaká divná:)

nebo genitální:DDDD

...no a jsi geniální

já sem si dicki mislela, že dobře vím, proč máte takoví nick, pane blboune:D

fly...nezatahuj do toho francky,Francek jsem já ;) Růž...každý genius je tak trochu blboun nejapný NaN...proč uvádíš neadekvátní příklad "Bože,jak jsem blbej" a nenapíšeš "Bože,jak jsem blbá":)

asi je to kluk a prí má holku:D katolíci se eště nedostavili:DDDDD

sem si jistá, že ani nepípne. O rozboru ví. Pod jeho dílem se rozjel slušní chat, ale nereaguje:D

:DDDDD akorát se to sem tam pere s tím, diš sem chfilkama hloupá, jako necki:DDD to je úděl nás, génijusu!

NaN...vím, jsem optimistický pesimista, jak tvrdím léta ;) Růž...můžeš říkat, u tebe je to někdy i pravda :)

to mi mlufte, paní nanov, na netu se to snese, f životě je to mooc nebespeční!!! Fšak precedensi uš tu bily. Hele fšimla ste si, jak o sobje každou chfilku prohlašuju, že sem genijální???:DDD

no, sumasumárum, to vijde nastejno, pot jakou úchilkou:D vona je paní nanov chitrá. Dávno sem to zjistila.

...hele,policajtka a jak dobře ti to napsala ;) ...k tomu genitálovi se vyjadřovat nebudu,neb nevím,jestli tak píše sám od sebe,nebo pod vlivem,či jinou úchylkou

tak to sem ráda, paní nanov:D něgdi si nejsem jistá, jestli sem nepřestřelila:D

Akorát, paní renegátko, že bi tu f tom případě golias ani nebil:D jééé, to je víborní nápat!:D akorát se obávám, že bi uš i některí třináctky mohly proškotit mně:D

spíš si mislím, že je to običejní trouba, co se dělá chitrí, leč je blbí ja pantok:D

renegátka
12. 02. 2012
Dát tip
Za všechno můžou ti dva z ráje, kdyby Eva nezačala a Adam to nedokončil, tak by byl v Goliášově duši klid a nemusel by se prodírat tím trním poznání. Rozbor se ti povedl,Růženko. Nemohla bys, po vzoru Ruth napsat nějaké pojednání pro současné něvěsty?

sveřep
12. 02. 2012
Dát tip
co se mu asi stalo, žejo. mněl ňákou moc vošklivou příhodu ... asi

no jo, to vikládejte goliasovi:D obávám se ofšem, že neunese tíhu mího rozboru a hnusního sarkazmu. Není to ten típek. Počítám, že smaže díla a vimajzne na jiní server:D možná příjde na písmáka, páč nebude vjedět, že ta hnusná Růženka je nasáčkovana i tadi:D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru