Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Můj syn má potíže s vaječníky!

30. 03. 2012
7
8
1252
Autor
blai

Kdo hledá normálnost a logiku, je silný suchar a má odpor ke groteskním situacím a nadhledu, toho asi nepotěším.Ostatní, kteří se v dnešním bláznivém světě chcete (snad) trochu pobavit říkám "přistupte blíž!začíná krmení..."

 

Poslal jsem syna do obchodu pro vaječný koňak a vrátil se mi s doporučením na ultrazvuk a CT vyšetření...

Stalo se to tak, že z lídlu byl vyhozen, neboť předbíhal ve frontě a v cukrárně vaječňák nedostal, protože není ještě plnoletý.Dle jeho vyprávění, šel kolem okresní polikliniky, když v tom náhle ucítil, jak mu praskla guma od kalhot a začínali mu padat ke kotníkům.Ty kalhoty nosí po starším bratrovi a vzhledem k tomu, že domů se bez kalhot nesměl vrátit, šel si svou toaletu upravit na toaletu okresní polikliniky.

Když si na gumě dělal uzel, vyšel z kabinky okresní gynekolog.Byl to už postarší pán a rozzářenýma očima viděl mladého člověka, jak si stahuje kalhoty.Ptal se ho, jestli mu může s něčím pomoci a syn odpověděl, že ne, ale že má potíže s "vaječňákem"...

Profesní deformace stařičkého gynekologa ale slyšela úplně něco jiného a vzal si ho se sebou do ordinace.

Syn se vrátil o třicet korun lehčí, bez vaječňáku, s pěti recepty a dvěma doporučeními, kde jsem mimo latiny přečetl tento text : "Franto!!!Tohle musíš vidět!!! sic se trochu bránil, ale stálo to za to!"

 

Jen teď nevím, jestli budu platit dalších třicet kurun, když má syn doporučení od okresního gynekologa na další vyšetření...?


8 názorů

feferonka
18. 04. 2012
Dát tip
Jehe, tohle mě pobavilo. :) *

Manuamanua
30. 03. 2012
Dát tip
Mi se to líbí :-)

blai
30. 03. 2012
Dát tip
Klasika?Hanzlík?

VH64
30. 03. 2012
Dát tip
Ale mladý pan Hanzlík stěžující si na vaječníky, to je přeci klasika!

blai
30. 03. 2012
Dát tip
Do příště se polepší :D Ale na druhou stranu já nejsem zrovna manufaktura na humoresky :D

blai
30. 03. 2012
Dát tip
Děkuji předem a všem za kritiku! Jen chci zdůraznit, že absurdita z dob minulých a totalitních, bude jistě brzy na "play listu" :-)

Výborný kameňák, český národ nevymře, pokud má tento humor...vydrží i bez vajíček a vaječníků..natož pak bez vaječňáků. A nebude si kupovat cizí zboží, když nebude české, tak nic! Oni totiž za chvíli nebudou slepice. Nebo budou velmi, velmi nedostatkové zboží...Možná, že budeme stát fronty, jako kdysi na toalet papír. Ať to stojí, co to stojí! Péčí v koupelnách budou vyhubené. Vzpomněla jsem si, jak v dobách minulých si jeden soudruh, vedoucí odboru kultury v okresním městě, dovezl do paneláku oslíka z Bulharska. Ale ten se svým hýkáním po sídlišti přežil. Dokonce naopak. Několika lidem při venčení nakopal pr...Skončil v konírně na zámku.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru