Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pásmo básní pánů Hroba a Pattersona

01. 04. 2012
0
6
1486

U příležitosti BiGy festu, který bude uspořádán na podporu zachránění Biskupského gymnázia Letovice, vystoupí i jeho absolventi Jan Patterson (na Písmáku jako Jan Šuránek) a Richard Hrob. Jejich krátké půlhodinové pásmo se uskuteční v krátkém čase mezi 20:00-21:00.
Zveme již nyní srdečně všechny lidi dobré vůle, ale také i ty, kteří chtějí být jakýmkoliv způsobem (doufáme, že né zrovna tím naším) povzneseni. Na BiGy festu se kromě autorských čtení uskuteční i řada přednášek, koncertů a vystoupí zde i skupina s vlastním art-divadlem.

Festival se uskuteční v sobotu 28. dubna v areálu letovického zámku. Letovice leží na železniční trati mezi Brnem a Českou Třebovou. Staví zde většina rychlíků a je zde přestupní stanice pro cestující v osobních vlacích.


6 názorů

Tak nevím, jestli zrovna velkolepé, ale bude to zkrátka třicet minut, což je pro každého stejně dlouhý čas, jako jedna maturitní zkouška. Měli bychom se domluvit, jakým stylem to Pásmo uvedeme a provedeme, nemusel oby špatné je trochu tématicky orientovat.

Bude to velkolepé kolego. :-)

Nevím proč, ale opomněl jsem to, za což se omlouvám. Doplňuji tedy informaci - 28. dubna. :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru