Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Velikonoce v Horce nad Moravó, kurva!

10. 04. 2012
10
19
862

 

Tož kurva lidi zlatí, Velikonoce u nás v Horce sů svinsky čupr gut! Takové Velikonoce jako tu mame nejsů nide jinde na sjetě! Letos to tadyk bolo divoké! Ogáři z hospi sa domluvili, že sa vyseró na šmigrus, bo motáni prutisek z vrbi je na guvno a normoš si opstarali enem pentle a rano, před prvnim panákem, kurva, si nahonili kokoty, že je mněli jak násady od lopat a nahoru pod žaluda přivázali ty pentle jako. Tož a pak se spuštěnymi gatěmi virazli do dědiny, naháněli robky a pleskali je těmi statnými žilnatými lulány přes proprijety a békaly koledy nesrozumitelné, vite, sů to dyliny retardované, degeneráti strašliví, trtká to bracha se švestró, děda s vnučkó, co biste od teho sceli!

U nás doma sa to šicko nese v duchu tradyc a tak, kurva. Nejdřif sa maluji vajička. To je práca pro robku! Zabékám papriko pocem, tož paprika připetá poslušně, já mu přikážu, abi si stahnul tepláčiska, rozkročil, zavřel očadla a pak ho přetáhnu přes roskrok lešeňofkó. To je dycky řevu jako dyž sa virábí z ogárka robka, kurva! Vajca sů po tem zákroku krásně červená, tož sa potom enem udělá pantokem dira do stolu, starý si pod to lehne na starů papundeklovů krabicu a vistrčí ty své napuchlé gulički tó díró nahoru a já kolem teho napráskám vjetvički a tak, kurva, je to svinsky heská velikonočni ozdoba.

Sinátor vifasuje klasickí tatar z gumových bužírek co má f sobě zapletené střepi z žárofki, navlekne sa do kroja, veme kolečko a razi po tetách a strécech, kurva, mosi šecko obejit a dyž v poledne nemá aspoň metrák koledy, kurva, tož sa veme noha od stola a udělá sa masakr.

Jak sa k nám začnů trůsiť ogáři, namotám si na pjesti mašlički a jak k nám nědo strčí čuchec, hnetkaj mu ju fláknu, pak vemu košik, skonfiskuji šecko žrádlo, chlast i love, kurva, a pak ho viválim v hnoji, co sa nám vrši uprostřet dvora, kurva.

Jediná výjimka je retardovaný kuba a Verunin cigán smrdutý. Na ty já dycky enem vystrčim svoju sicnu mohutnů, krůtim s ni eroticko jak nadržená gorila na Svatém kopečku, chřestim svůdně grncólami, ogárci to nevidrži a je veliká mrdačka, děláme to vječinó šicki tři najednó na šecki spůobi přimo na ulici, Kuba mi ho zasůvá do ryti, Cigán do frndule, a k temu mrdáni sa navíc sebjehnó šecka psiska z celé Horky a začnů nás ze šech stran nakrivať, lidi si to fotijó a natáčijó na feletony, kurva, nakonec připetá nasratá Veruna a Milu, ty kurtizáno obézni, ty už zasik šukáš s mim prciřem? A je z teho veliká bitka, benga přijedó a je to aji v Olomócké televizi, kurva!

Nakonec to ale dycky dobře dopadne, kurva, s Verunó sa usmiřime, deme k nám domu a tam na nás uš čeká hrumada sraček chutných, co donesl sinátor, tož lůpáme vajička a žereme to, čekulády dlabeme jak dje prasnice hladové, co tyden neviděli pomyje, mlaskáme u teho otporně a slintáme, gdo bi to viděl, tož bi sa hnetkaj zeblel! Dyž je šecko zožrané, tak Veru, bo je svinsky blbá, hmatne po těch kulích od papriky, co tam vičnivaji z diry uprostřed stola a sce je zněst, ale nemože je urvat, tak sa nasere a tipne do nich retko, Paprika zaburácá, posere se a de do limbu. A mi taky, bo po dobrém žrasu mosi bit veliký nepřerušovaný spánek. Spime heski aš do rána a druhí den vipůštíme nechutné vaječné prdy, kurva, znate to, dje kopy vajec na tvrdo v panděru dělá svoje! Řiknu vám, že jeden takoví muj postvelikonočni prd bi dokázal splinovat plný autobus Kubánců, kurva!

Tož takové sů Velikonoce v Horce, kurva, krásně tradyčni, samé chuj tvrdý, jajco, alkehol a tatar, to třeba cajzli vobec nemožů znat, takovůhle krásu veliků, kurva!

 


19 názorů

.duke.
14. 04. 2012
Dát tip
hm.. poměrně perverzní dílo.. ten dialekt docela sedí

.duke.
11. 04. 2012
Dát tip
v horce je to prima, ale v lovecký zahradě dobře nevařej

Ty si ten muj suset nečistý, že sa ptaš? Co tadyk práskáš, jatože nejsi v kravině, kurva?


.duke.
10. 04. 2012
Dát tip
ty si z horky?

Šecki vás mam svinsky ráda, kurva!

DavidPetrik
10. 04. 2012
Dát tip
Kurva Miluno, toz pekne je to napsany. A "retardovany kuba" :-DD To je jak z Borata. No radost svinskou jsi mi udelala. Tipuju.

Je to dobrá myslivecká povídka! Ahoj!

ne, to těško! Akorát spolek spisovatelek. Ale to je o něčím jiním. jednou sem tadi o tom psala.

Honzyk
10. 04. 2012
Dát tip
no jezis, jen do toho!:D... (byste mohly zalozit damskej klub...treba)

uš taki píšu, diš sou holki tak pilní, abisem nebila moc pozadu!

Honzyk
10. 04. 2012
Dát tip
rad verim:D

no co, pane Honzyku, to víte, tí zážitki, to není jen tak!

Honzyk
10. 04. 2012
Dát tip
se sesly damy na kus reci, koukam:D

paní Miluno, musím uznat, že takoví krásní Velikonoce nemáme ani ve Lhotce!!! Já sem to vůbec eště nestačila napsat, jak to letos bilo, to mje sere, teda. Ale diš vidím, jak se činíte, tak možná něco richle nadrásám, pokut na mně zas neskočí tá sfině depka. Moc pjekní to máte.

Honzyk
10. 04. 2012
Dát tip
..diky, nemlsam:D :D :D

Honzyku, si zlatý, mam tě svinsky ráda! Posilám mastného hudlana!

Honzyk
10. 04. 2012
Dát tip
kurvadrat, Miluno, takovy prace a cervene k tomu!:D ...hele, tady mas vode mne, jo:*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru