Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

jsem, tu, abych byla

20. 04. 2012
9
15
2121
Autor
LadyLoba

radost

dnes radostí žárem chci oslavovat Tebe, Pane

a pro Tvoji slávu vztyčuji hrdě, jsem Královna, hlavu

děkuji Ti, Paní, Pane, za tyto dny - chvíle

jež jsou tak hojnosti plné,

zachovej nám přízeň!

-

své pocity Ti dávám darem,
blaženost ať tepe nám všem,
ať se šíří jako vlny na jezeře dále

ať místo hrbení na kolenech
jsi krásou živoucí radosti
a potěšením veleben

-

jsem,
tu,
abych
byla

v radosti je síla

 


15 názorů

LadyLoba
23. 04. 2012
Dát tip
http://www.smichologie.cz/joga-smichu.aspx na mne je uz moc jako chlap takovým cvičením lze taky rozjet pocity jako na tripu ale jestli mas brisko a kukuc jako ona rada te prijdu okouknut az pujdes nekam plavat nebo tak :-)

joga smíchu ? :)) pokud bude vypadat nějak takhle, tak proč ne :) http://www.youtube.com/watch?v=A8c-HJjpZsE&feature=relmfu

LadyLoba
23. 04. 2012
Dát tip
"Říkám, že to je nejdůležitější postoj. Radostný postoj činí všechno možným. Bez radosti není nic. Říkám, že život bez humoru nemá smysl. Říkám, že smích je nejlepší lék. Říkám, že radost je dobrá pro duši. A půjdu ještě dál. Radost je duše. Duše je to, čemu říkáte radost. Čistá radost. Nekonečná radost. Upřímná, neomezená radost. Radost je přirozeností duše. Úsměv je oknem do duše. Smích je dveřmi." Hovory s Bohem - N.D.Walsch apropo - chystám se na lektorský kurz jógy smíchu

tak to je jasná, trip je neškodná legrace ve srovnání s látkami co si tělo dokáže vyrobit samo..

nostalgik
22. 04. 2012
Dát tip
...oslavovat Pána svým životem je spojeno i s díkem za život vůbec... **

LadyLoba
21. 04. 2012
Dát tip
DeadKennedys - jojo - nevím jak je to na tripu .. ale tohle je imho lepší :-)

Tak ať to dlouho vydrží než "krupiér zas zamíchá kartama" :) . Text na mě působí jak kdyby ho psal vyznavač nějakého východního náboženství na tripu :) Vydra OK.

LadyLoba
21. 04. 2012
Dát tip
Zdendo - ty první dvě připomínky beru a jdu to opravit - holt čeština nám ze Slovenska dělá někdy potíž - v tom názvu to mám schválně - můžeš si tam domyslet pomlčku místo čárky, ale hlavně když to čteš tak tam čti výraznou pauzu jsem tu abych byla

LadyLoba
21. 04. 2012
Dát tip
z obalu knížky: ILUZE - Richard Bach "Jsme hraví, bavící se tvorové, vydry vesmíru. Nemůžeme zemřít, nemůžeme se zranit o nic víc, než se mohou zranit naše iluze na plátně. Ale můžeme věřit, že jsme zranění, do těch nejbolestivejších detailů, do jakých chceme. Můžeme věřit, že jsme oběti, zabíjené a zabíjející, zmítané štěstím a smůlou."

LadyLoba
21. 04. 2012
Dát tip
DeadKennedys - myslím, že to nepřeháním, myslím si, že jsi to koněčne začínám užívat. Já za to nemůžu že - a teď budu citovat svého muže - "že si tolik lidi rochní v neštěstí". V konečném důsledku my jsme to dřívě taky dělali. A na tom obrázku je vydra.

Petr.II
20. 04. 2012
Dát tip
*

Bejt takhle až...nechutně pozitivní? Nepřeháníš to ?:) já ti vůbec nevím...obrázek je teda masakr ... pěkně naštvanej kříženec tuleně s lasičkou ?! Jsem fakt zmaten :)

Whitesnake
20. 04. 2012
Dát tip
název útvaru mne poslal do kolen, ale proč ta interpunkce za "jsem" - chápu, chápu, ale takto je to trochu vykonstruované. Obsah a forma zvláštní, poněkud neumělé, dětinské, ale upřímnost z toho odkapává po litrech. Za ní tipes

...tady jenom tip* obrázek**

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru