Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Debil s okulárami

26. 04. 2012
3
2
494

Lidi zlatí chlupatí, já su tak rada, že žiju na dědině! Vite jak, kurva. Lidi z dědiny sů svinsky odolné. Já třeba vobec nevim, co je to ta ryma nebo kašel, dokunce ani ten ajc su nidy nedostala a to su trtkala s šelijakými prasáky, nemyslete si. Ono je to tom, že jak sa žije mezi zviřaty a žeró sa enem samé svinsky zdravé vjeci jako tlačenku, buřty, utopence, kurva, tak to ten organyzmus zoceli svinsky a jako gut, no ne? Lidi v mněstě to maji na guvno. Sů nascipané mohutně, bo sů to retardované kryply. Fort je to zavřeté doma u čopitače, nechodi ven, žere to buchvico, to neni vobec zdravé.

Tudle su potřála kůpit novů škrapku na brandory, kurva, tož su v Horce nasedla do busu a jela do Olmiku a už v tem busu su viděla, jak je to šicko na guvno, šici lidi ucpati frňáky, abi jim z nich nekapalo, každy u čuchometru kapsenik a zelený celi jak prujem po skaženém špenátu. Chřipková pepidemie asik, pomislala su si. Když su doprcala do Olomuca, tož to tam bolo to samé. Kam su zapadla, do hospi, bufáču, fšude lidi zacpaté chobot a potáci sa to svinsky. U červeneho křiže su narazila na dva dobré krakonoše, šantusáky slušné a ty boli v poho, smali sa na mě, bo boli zoceleni, to vite spani v mrazu na lavičce v parku, to je zdravé svinsky, to člojeka zoceli ať sce nebo nesce. Pošprechtila su s nima, dovolila jim sahnůť mi na mlikárničku a sicnu a pak zapadla do opchodu, co tam prodávaji ty srački do kuchině, domáci potřebi, kurva, a tam ta chřipkové pepidemyje byla svinsky veliká. Jak su sa tam postavila přet kasu, tak ta fuchtla, co tam kasírovala, sa zapotácala a nablela do igelitky, asik mněla horečku. To vite, normálni člojek bi tu jejich chřipajznu hnetkaj chitil, ale já su odolná jak sviňa. Řikla su dajte škrapku, nebo to tadyk rosekám na srački a přišel supl hnet a dal a držel si takik u čumáku šnuptychl a Pani, tu to máte a richle děte, prosivás, to je hrůza. A já neboj sa, chuji, já to od vás nedostanu to svinstvo, viš? Mam inunytni sistém dobrí jak rudoarmějec skřižený s eskimákem, kurva. Tož a on sa otpotácal kamsi a zmizel, anik nescel škrapku zacálovať a zmizel. Dyž su valila spátky na autobusák, tož su natrefila na jakéhosik brilatého pičusa s přetkusem a v bilém plášti, na zádech mněl baťoch jak buzik a určitě to bil eště panic, zastavil mně a očucháva mně jak pudl a prosimvás pani, jak často sa mijete? A já hajzle zjedaví, teď su sa nějakí ten pátek nemila, viš, neni to zdravé a on, to je dobře, vite, já mohl bich si z dovoleni mnabrať vzorky toho hnědozelenmého, co mate v kožnich záhibech, vite, já tadyk na upolu studuji bijologyji a totok je svinsky zajimavé, mohl bi za to bit zápočet zadarmiko! A já hajzle jeden, co si to dovoluješ, sceš zrasiť? A on Pani, dám vám za to padesát korun. A já Tož to je jiná ogárku dobrí! To ti ráda vihovim a nechala su si viškrabať z mezirki mezi dudami trochu teho sajrajtu, co sa tam buch vi jak zprasil měhem zimnich mněsicu a pak su temu mladému vjedátorovi eště grátys nasrala do bandasky staré, abi mněltrochu tej radosti, kurva. Tož to vidite. Přispěla su svojim malem morafské vědě a třeba z teho mehho sajrajtu vitvoři nějakí vináles, třeba nějakí moderni záspi proti muňce nebo krém na boty, kurva. Tož tak.


2 názory

VH64
15. 07. 2012
Dát tip
Proboha!

feferonka
27. 04. 2012
Dát tip
:D *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru