Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

AROGANTNÍ BLBEC

17. 05. 2012
4
11
2131
Autor
Měrka_out

Xutepu byl blbec a moc dobře to o sobě věděl.

Xutepu byl blbec a moc dobře to o sobě věděl. Před ostatními však vystupoval jako kdyby byl génius. Rád ponižoval a zesměšňoval lidi ve svém bezprostředním okolí. Přátelé mu byli nepřetržitě nuceni projevovat okázalou servilní úctu, jinak se s nimi nekamarádil. Každého, kdo tak nečinil, považoval za nepřítele. Byl paranoidní a úspěšný.

Xutepu vybíral desátek. Polovinu z něho si nechával pro sebe a druhou jeho část odevzdával vůdci Hlenymu Hlášce.

Hleny Hláška byl z celé vesnice ten nejsilnější. Proto měl atraktivní ženu a ohromný majetek, který si nejen dokázal nakrást, ale i uchránit a jednou ho předá svému synovi, aby pokračoval v započatém díle, jímž bylo prachobyčejné drancování a pustošení všeho krásného a zajímavého.

Xutepu měl hlad. Obrátil se na přítelkyni a řekl jí:

„Mipu Mipu, běž a ulov něco.“

Mipu Mipu se bez řečí zvedla. Poslouchala na slovo. Sebrala kyj opřený o stěnu hned těsně vchodu do chatrče zhotovené z kamenů, dřevěných klacků a palmového listí, pročež se vydala najít zvíře.

Snažila se natrefit na něco pokud možno bezbranného, přijatelně velkého a málo hbitého.

Po nějaké době zaevidovala zmutovanou krávu. Nebyla sama. Přináležela ke stádu tvořenému aspoň 150 kusy. Čopla si a vyčurala se. Potom si setřela pot z čela a vyrazila do akce. Divoce pohupovala svými devítkami kozami a nad hlavou máchala podobně dynamicky kyjem.

Všiml si ji býk, zafuněl, prohrábl několikrát po sobě kopytem zem pod sebou, prdl si, vykadil a zaútočil. Mipu Mipu se obratně vyhnula konfrontaci s jeho velkolepými rohy. Prudce se vytočila na patách a zasadila mu smrtelný úder. Lebka praskla, jako kdyby se jednalo o pštrosí vejce.

I když na to Mipu Mipu nevypadala, měla obrovskou páru. Ke všemu byla krásná. Její 2 metry vysoké svalnaté tělo bylo zhusta porostlé srstí a kousek nad konečníkem, jehož průměr činil dobře 15 centimetrů, jí vyrůstal malý ocásek, který vypadal jako kdyby byl kupírovaný a jímž, když byla vzrušená, vrtěla jako smyslů zbavená. Obvykle u toho měla vyplazený jazyk a ryčela blahem. Kolem koutků úst se jí tvořily chomáčky pěny a ona si připadala nesmírně šťastná. Bezmála euforická.

Její orgasmus by se dal připodobnit k mentálnímu stavu známému také jako trans. Pokaždé vypoulila oči a mohutně zasténala. Zpravidla ze sebe vydala zvuk, který se rozlehl po celém údolí a to hned v několikeré ozvěně, jež až na drobné výjimky dosahovala natolik mohutné intensity, že si bylo nutno zacpat uši, jestli to ovšem bylo možné. Ne každý tvor na planetě totiž disponuje končetinami, jimiž by se tak dalo učinit – v takovém případě jim buď praskly bubínky, nebo je to aspoň na krátký okamžik totálně paralyzovalo.

Vrátila se s kořistí domů a začala klohnit na otevřeném ohništi výtečnou pochutinu. Jakmile s tím byla hotova, hodila před svého milence několik pořádných přírodních řízků, které krátce nato zmizely v jeho panděru.

Jenom co mu přiměřeně vytrávilo, dostal chuť na páření. Ale ne s Mipu Mipu. Ta mu přišla po této stránce už hodně okoukaná. Vždyť kolik dní byli spolu? Kdyby to uměl, spočítal by je na prstech jedné ruky, ale Xutepu nic takového neovládal. Byl to hlupák a navíc primitiv, který předstíral, že má vlastní názory a je vtipný. Jeho bezobsažné žvásty se nedaly poslouchat. Mlel pantem páté přes deváté a choval se jako namyšlený kokot.

Byl závislý na psychedelii. Za lidské srdce obdržel od šamana zvláštní látku, jejíž tajné ingredience spočívaly v kombinaci specifických hub, šťáv vymačkaných z určitého druhu kaktusu a jeho vlastní moči. Smíchal to všechno dohromady a magický nápoj byl hotový.

Napřed ho nabídl svým soukmenovcům zdarma na ochutnávku. Někteří si trip zopakovali a našli se i takoví, kteří se k němu pravidelně vraceli pro další dávku, na níž bylo roztomilé, že s každým následujícím výletem za hranice běžného vnímání bylo nutné navýšit množství potřebné k dosažení rauše.

Xutepumovi se zalíbila jedna samice. Asi vůbec nejvíc ho zaujala její pozice. Vyskytovala se na všech čtyřech na břehu potoka. Monstrózní zadek měla vystrčený k obloze jako by se nechumelilo.

Vrazil jí ptáka do poševního otvoru a začal přirážet. Po sexu nedokázali myslet na nic jiného než na to, aby si někde lehli a pořádně odpočinuli. On se vydal na sever a ona na východ. Nebylo v tom nic osobního. Prostě se už nikdy víc nepotřebovali vidět.

No a to je všecko.

 

17. května 2012

Petr Měrka


11 názorů

Měrka_out
21. 05. 2012
Dát tip
s tím Xutepumovi máš pravdu, nechal jsem si to válet v hlavě a je to lepší, jak to navrhuješ.

Měrka_out
21. 05. 2012
Dát tip
dík trauma

Měrka_out
21. 05. 2012
Dát tip
tohle jsem od klímy nečetl. JFT...

Trauma
19. 05. 2012
Dát tip
No to je mi divočina :)

Měrka_out
18. 05. 2012
Dát tip
s tím m to je rozpačité (v tomto konkrétním případě) a to ji je správně. ale každopádně dík za upozornění.

Měrka_out
17. 05. 2012
Dát tip
ano, je to taková neurčitá doba, řekněmě budoucí pravěk. a naopak, své zvířecí já objeví v plné síle.

Kapsa
17. 05. 2012
Dát tip
:) jelikož jsou v příběhu zmutované krávy - tak výlet do budoucnosti, kdy se lidé,pokud jsou to lidé, se vrátí ke svému zvířecímu já???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru