Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

"Ahojky"

29. 06. 2012
0
2
736
Autor
Carevna Vesi

 

  "Ahojky." (čti "kretén jde!")

   Co to je za moderní patologickou mánii říkat "Ahojky."? Zavřu obě oči a odpustím to hormonama zmítanýma prepubertálním fanynkám Justina Biebera (tam de o prapodivně zmutované hormony tlačící se do kůry mozkové), ale u dospělého člověka to beru jako příznak těžké choroby demence. Rovnou bych za to rozdávala letáky k psychiatrovi. Přátelé, není to důstojný. A už vůbec ne u chlapů. Proč?? Pokud ste nesežrali antikoncepční pilulky svý partnerce, nesrazil vás vlak s hormonama Zentiva, nebo ste se nevsadil o půl miliónu, že ho budete po dobu jednoho dne užívat, pak nevidim sebemenší důvod snižovat se k tomuto nešťastnému slovu. Za "čauky" a "ahojky" bych vraždila. "Ahojky, jakpak se máš?" No, měla sem se dobře, dokud mi nějakej zdementnělej jedinec nenapsal toto. "Mám se mocinky moc skvěle. Venku svítinkalo sluníčko, spapinkala sem zmjzlinku a pak sem vypadlinkala z okýnka přímo na hlavičku."

   Sem nepatřičně rozčílena, jelikož se mi "poštěstilo", že mi před minutou v rozmezí pikosekund dva dospělí hoši napsali "Ahojky." Ne, prostě, ať se snažim sebevíc, nechápu! Prosté "ahoj" bylo asi odkoupeno firmou na patenty a pro jeho užití by bylo třeba si vyžádat autorských práv.

  Jééééžiš, moje "dieta" pude do kopru, protože tohle rozčilení budu muset zajíst nejmíň tunou Šmoulový a trilionem Milek. Jinak budu potřebovat na tři měsíce zavřít do temné kobky bez signálu, abych měla jistotu, že se ke mě "ahojky" nedostane.

   To mě přátelé radši nezdravte. To radši začněte zprávu vaším požadavkem (nic jinýho, než požadavky mi ve zprávách nechoděj. Smutné:-)) A kdyby, kdyby se nikdy stalo, že vlivem silného nárazu mé hlavy do tupého předmětu, mi zanikne současná funkce mozku a začnu užívat "ahojky" (už se to slovo i bojim napsat, jak je děsivé), tak mi vemte jazyk, obmotejte ho okolo kovadliny a vyhoďte ji z desátého patra. Páč nevim, jestli bych, s timhle handicapem, dokázala důstojně žít.


   Hezký ahojkový večer


2 názory

Dekuju, dekuju, dekuju:-)) Moc prijemny komentar (kazda veta_.))

pedvo
29. 06. 2012
Dát tip
Pozdravpámbuky, Carevno, vidím, že nám jdou na nervy stejné věci. Jediné, co se dá dělat, je nepropadnout tomu a doufat, že se to přežene. S dietou se netrap, ještě bys zhubla. A rozčílit se je zdravé, tvrdí to 99 psychiatrů ze sta. Jo, málem bych zapomněl, napsalas to moc hezky.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru