Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Spartakyáda

09. 07. 2012
5
3
1776

Tož kurva! Vi mladi si už vobec nedovedete představiť, jaké to bolo dřif za teho socialismu. To vam bol fšude ksicht takového debilniho ogára s pleši, Husák sa menoval, na plakátech visel, bol na těch znamkach dopisnich, ten do bol ve straně a mněl televizni bednu, tož dyž ju zapnul, tak aji tam se ten Husák ksichtil. I dyž nemněl fůsiska, bol to fešák, se kterym bich si klidně aji zasuložila, asik sa jednalo o jakéhosik umnělca nebo polityka, už anik nevim, kurva. Krom Husáka bolo takik velice levné pivo, za korunu sedumdesáť. Stačilo nějaké duchotkyni ukrást šrajtoflu, a celá hospa sa mohla dobře ožrať! Dybych to nepametovala, tož bych temu nejeřila! Nejvic svinsky lacineho pivečka bolo dycky na takovich velikých kalbách, co sa dělali jednó za pět let, kurva. Menovali sa Spartakyády a o těch vám neskaj scu něco řect.

Svoju prvni spartakiádu su zažila, dyž mi bolo pět. Moc si teho nepametám, bo mně mutr, která dostala na chvilu volno v kriminálu, ožrala slivovicó, abi sa se mnó dobře robilo. Vim enem, že sme boli na takové lůce, šude samá mutr s ditětem a každá ta mutr to ditě zvedala do zduchu a šelijak s nim krutila. Dodnes su nepochopila, proč sa to tam taktok robilo, kurva, ale asik to fsobě mnělo zakódovany jakýsik hluboky smysl. Moja mutr bola svinsky rázná, tož se mnó takik krutila, ale bo bila rázná prasecky, mněla páru jak parni stroj, tož se mnó rotovala o sto šest, chvilu su mněla hlavu nahoře, chvilu dole a za chvilu su sa ji poblela od hlavy k patě. Mutr, stará skušená koulařka, sa nasrala, čopla mě za sicnu a hodila se mnó nasratě do dálky. Letěla su asik padesát metrů, kurva, zarila su sa rypákem do hliny a vic nevim.

Dalši spartakyáda bola dyž su mněla deseť, kurva. To už su bola vječi robka. Chodila su do zláštni školi a sudružka učitelka jednoho dne, dyž sme tam s těmi cigány a invalidy balily ciga, řikla, děcka, vitejak, ste sicek uplně retardované a vobec nejlepši bi bolo, dyby vám pan doktor na prohlidce pichnul do žili trochu fenolu, ale neskaj vas potřáme svinsky, celý sjet sa na nás kůká, tož sa mosime předvect, mosime ukazať, jak je socialisticke československo tělesně zdatné a kulturně vispělé! milicionáři se samopalami nás nahnali do avie a odvezly ke stadionu, tam nás benga s obuškami nahnaly donitř a mi mosili dělat pohibi rukami a nohami, jak sudružka učitelka ukazovala. To vite, nido z nás bi dobrovolně tytok pičovinky nekutil, ale slibili nam, že dyž to bode dobré, tož dostaneme štěně a retek, co pobereme. To vite, to nebolo jako neskaj, nejdřif samé sliby a pak guvno. Jak bolo odcvičino, tož sa skutečně přivalil sud, jedno bengo ho načlo pajcrem, chmelovina viletěla do zduchu a mi začali pekně glgat až sme boli uplně do sraček, kurva. Akurát Dežo tam navlekl jakéhosik teplůša na mesr a spustila sa tam bitka, tož nás mosili rozehnať takovími nějakími skapalněnými prdy v pičofuku.

Svoju posledni spartakyádu su zažila v patnácti letech. To už so bola velká roba! Vipadala su na třicet, bola řácki vipasená, cecki mi visali dolu, kytáry su mněla chlupaté a frndulu jako kus poctivé chlupatiny z jezevca. Pustli mě zrovna z pasťáku, připadala su si skušená a krásná! Zasik nás nahnali na stadion jako sa to dělá v čině s odsuzencami na smrť a zasik sme cvičili a já jakodybych tušila, že je to posledni spartakyáda, dělala su co su mohla, předváděla su sa, ceckami natřásala, sicnu špulila, piski si oblizovala, krůtila eroticky bokami jako šlapka, co sce udělat dojem na západoněmeckého prasáka, kurva! Fšude tam boli kamery, vjeděla su, že to jak cvičim vidi Husák, scela su, abi sa mu to libilo! Pak sa skákali žabáci, kurva, to bolo čupr gut, svinská prča, enem se mi při tem osvobodily cecky ze šprndy a jak su skákala, tak dycky viletěli nahoru a naflákali mi přes hubu. Nakonec sa dělali dřepi. Jak su sa tam tak klátila s kytárami rozčapenými, tož sa mi pod teplákami zařizli mezi piski erárni pasťákové trencle a drbali mi piču, bolo to svinsky přijemné, dělala su svinsky rychle ty dřepy a řvala Husáku, já tě miluju, kurva Husáku, čum na mě, já s tebou chci mit ditě, nevadi mi, že nemáš fůsiska! Šici na to čumněli jako na televizi, dyž sa tam zrovna produciruje Kája Got, kurva! Bengám sa to ale jaksi nelibilo, šli po mně, tož su richlio virazila pryč a petala přes stadion k zadnimu vychodu, cecki mi vlály, lidi tleskali, kdosik křičel podivejte sa na to děvče, ona se neboji, ono vi, že už to sudruzi dluho neudrži, režim je oslabeny, držime ti palce, prsatico! Vobec su nechápala co to mele, roskopla vrata a utikala ven. Skovala su sa v pivnim stánku, spacifikovala prodavačku, vipila šecko co tam bolo a svinsky krásně sa tam prospala.

Kešeń mi nebere, proč uš sa neskaj tytok parády spartakiádni nedělaji. Je to veliká škoda, kurva! Děcka maji málo pohybu, nedostanó sa skorem vobec k pivu a anik jim nido neukáže na veřejnosti štencla nebo cecek. Mislim si, že spartakyády bi sa zasik mněli zavest, a učast na nich bi mněla biť povinná jako! Do si misli něco jiného, ten je svinsky retardovaný, kurva!


3 názory

..tvůj vkus..co se týká mužů mě zaráží..Miluno:))

Čudla
07. 07. 2012
Dát tip
/*

VH64
07. 07. 2012
Dát tip
*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru