Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

není láska jako láska

14. 07. 2012
1
1
769

není láska jako láska, ale některá láska je opravdová láska

Nastal večer a slunce zapadalo za obzor a  Jirka, který pozoroval západ slunce v křesle v obývacím pokoji svého 3 pokojového bytu na pražském sídlišti přemýšlel o svém životě, který dosud prožil. V ruce držel skleničku červeného vína a vychutnával si chvilku klidu před oslavou svých 20 narozenin.

Když hodnotil svůj dosavadní život cítil, že to co dosud prožil ho nenaplňuje žádným pocitem uspokojení. Cítil se silně rozpolcený. Své dětství prožil s rodiči  na malém městečku ,kde otec pracoval jako profesor na základní škole a matka zde byla také zaměstnána jako učitelka.  Jirka chodil do stejné školy  a cítil, že spolužáci ho nemají  rádi. Stejný pocit cítil i později na střední škole, ale neuměl si jej vysvětlit. Přičítal to  částečně i své plachosti a strachu z navazování kontaktů s druhým pohlavím.Tento problém prožíval i po skončení studia , když nastoupil jako programátor do velké zahraniční společnosti,kde pracovalo velké množství mladých dívek. Cítil, že dnešní večer by mohl  do jeho života přinést tolik vytouženou  změnu, protože na oslavu přijdou nejen jeho kamarádi, ale i dvě kolegyně z práce na které často myslel když v noci ležel ve své posteli a snil o milování, které dosud neprožil.Vše bylo připraveno na krásný večírek.

 

Jiří cítil trochu nervozity, ale zároveň i silnou touhu stát se konečně opravdovým mužem. Po té co dopil sklenku vína se ozval zvonek u bytu a přišel první pozvaný host. Byla to krásná kolegyně Jana,které bylo 20 let, měla krásné modré oči a štíhlou postavu. V ruce držela zabalenou láhev a malý balíček. U dveří Jiřího políbila a popřála mu vše nejlepší k narozeninám a předala mu malý balíček a láhev. Jiří se začervenal a nesměle poděkoval a pozval jí dále. Posadila se v obývacím pokoji. Jiřímu zazvonil mobil a kamarádi se mu omluvili, že nemohu přijít. Ihned po té co domluvil tento rozhovor zazvonil opět zvonek u bytu a když otevřel za dveřmi stála druhá kolegyně Vlasta. Vlasta byla již zralá žena ve věku 30 let,která byla rozvedená a měla dlouhé  hnědé vlasy ,které měla rozpuštěné do půli zad. Také mu přinesla malý dérek a láhev vína.

 

V obývacím pokoji se polibkem přivítala s kolegyní . Posadil se vedle nich a nalil všem víno a pustil hudbu. Všichni si začali povídat o práci, pak různé zážitky a dost se při tom nasmáli. Po té co vypili druhou láhev  Janička řekla,že by si mohli společně zatancovat. Jiří nadšeně souhlasil a pustil pomalé ploužáky. Všichni společně tancovali a Jiří pociťoval, že je čím dál více vzrušený,najednou se začali všichni líbat, Jiří viděl, že obě kolegyně  se klidně líbají a ošahávají  a zdálo se mu, že už y spolu něco krásného prožily. Jelikož měl již něco vypito navrhl, že by se mohli všichni společně vysprchovat. Obě kolegyně byly nadšené a začali jej svlékat a on se snažil svléci je a přitom je nesměle líbal po celém těle. Společně přišli do koupelny a ze vášeň pod sprchou propukla naplno. Při sprchování se navzájem hladili a Jiří cítil jak mu tvrdne jeho druhé já.Obě kolegyně mu  ho jemně masírovali a chtěly,aby jim hladil jejich krásné mušličky.  Po chvíli krásného mazlení jim Jiří řekl, že by se mohli přesunout do ložnice s čímž opět nadšeně souhlasily. V ložnici na velkém letišti se odehrálo jeho zasvěcení do života. bylo to moc krásné a Jiří prožil to po čem touží hodně mužů, zažil krásné milování s ženou a na vlastní oči viděl dvě ženy se milovat a mohl být tomuto přítomen. Všem se toto setkání moc líbilo. Často jej pak opakovali, prožili i několik společných dovolených. Jiří , ale ve svém srdci řešil problém,kterou z nich má radši a se kterou by chtěl žít po celý život. Cítil, že miluje obě dvě stejně a proto ,když jim o této své lásce řekl  domluvili se a společně žijí v jeho bytě dodnes. Jiří se stal šťastným a spokojeným mužem.

 

 

 


1 názor

Fouraix
17. 07. 2012
Dát tip
jiří, ty seš prostě bavič :c)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru