Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Málo spím

31. 07. 2012
0
2
1046
Autor
Kaos

Málo spím

 

Zase jsem málo spal. V půl čtvrtý jsem se probudil zimou a samotou. Bylas daleko. Každej den víc a víc. Jdu do práce, pak o půl šestý večer zpátky. Každej den. Dělám vysoko a stojí to za hovno. Každej den víc a víc. V pátek se zas uvidíme. Skončím v pět a budu po dálnici spěchat. Chybíš. Jedu sto šedesát. Rozhodl jsem se chodit do práce pěšky, zabere to víc času. Dělám vysoko a důležitá rozhodnutí. Hodně na tebe myslím. Mohlo by to být fatální. Málo spím, hlavou se mi honí tvůj úsměv a pocit dechu na rameni, když máme tři noci pro sebe. Je úterý a je to nesnesitelný. Budu málo spát. Pít mi nechutná. V půl čtvrtý jsem se probudil zimou a samotou. Ploužím se městem a kolem odpaďáků hejna much. Je úterý ráno a koše nacpaný psíma hovnama.

 

 


2 názory

StvN
01. 08. 2012
Dát tip
Celkem fajn. Akorat tomu chybi neco osobiteho. Tyhle kratke prozy musi byt osobite. Jako portety.

Fruhling
31. 07. 2012
Dát tip
Chodit pěšky je fajn. Oceňuju jakože stylizaci do krátkých úsečných vět, v kterých je cítit správná míra frustrace (věty se nemůžou rozvinout), ale to je taky hlavní úskalí toho textu, není v něm nic dalšího.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru