Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tam, kde je tma, není zapotřebí stínit

27. 08. 2012
7
11
1759
Autor
Max Hutar




voněla pohledem

její pohled voněl tělem

nohy se prodíraly vším

krom žabek a šortek

byl jeden z letních měsíců

potil jsem se celý den


měla velké zelené oči

posadila v metru

černé brýle do vlasů





11 názorů

jH
31. 08. 2012
Dát tip
*

Safián
30. 08. 2012
Dát tip
MarK má pravdu, byl to jen postřeh. A dívám-li se na to z hlediska momentky, ani se tak nelišíme. Jen snad v tom, že já si myslím, že brýle ve vlasech byly uplatněny trochu neduživě, zasloužily by větší péči. Moje poznámka směřovala k tomu, že celá báseň zůstala před obrazem, zatímco já mám rád, když se podívá i za něj. To neznamená, že je první přístup špatný. Má ale své meze.

MarK.
29. 08. 2012
Dát tip
..ja a tuším ani Safian nie sme kritici, len sme ti napísali ako na nás (osve) tvoja basen pôsobila - nic viac, nic menej. A či to prijmes alebo nie je uz len na tebe. ;) A to, že sa každému z nás páčila úplne iná časť je úplne super - lebo to znamená, že každý z nás má a zároveň nema pravdu ;)

Max Hutar
29. 08. 2012
Dát tip
Safián, MarK: Nejlepší je, když si kritici navzájem odporujou:-) Díky za poznámky. Jinak mám radost, jestli se někomu líbí... přijďte zas

Or
28. 08. 2012
Dát tip
Tip.

Safián
28. 08. 2012
Dát tip
Začátek sliboval víc, než přinesl konec. Ten z toho udělal jen momentku. Pěknou, ano, ale přece jen...

MarK.
28. 08. 2012
Dát tip
..vyborny nazov ..prva strofa vsak trosku slabsia, ale: "posadila v metru černé brýle do vlasů" - WAW - pokracuj - super picture!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru