Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Martin Šindelář - Son Of Saturn (S.O.S.) - křtí v září sbírku

Výběr: Eli.Benett, Fouckault, a2a2a, Markéta
04. 09. 2012
12
32
4956
Autor
jt

Písmáci -

je mi potěšením oznámit, že na konci září vyjde konečně sbírka básní Martina Šindeláře, tady známého jako Son Of Saturn (S.O.S.), dřív jako paranoid_android.

Když jsem před lety začínal psát a publikovat tady na Písmáku, poznal jsem dík tomu pár hodně zajímavých autorů a později se zasadil o vydání jejich knih (Jiří Brož, Ondřej Holubec, Vlado Šimek, Dominik Želinský). Myslím si, že lyrika Martina Šindeláře rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co tady na Písmáku bylo zveřejňováno a teď se jeho poezie dočká regulerní knižní podoby.

Pokud chcete Martina slyšet, tak jsou zatím připraveny dvě akce:

1) Komornější křest v Berlyně: https://www.facebook.com/events/411213762271692/

2) Mezinárodní akce 100TPC: https://www.facebook.com/events/274221852682112/?ref=ts

Martinova knížka "Zhasnout psí ohně a odejít s větrem" vyjde v nakladatelství JT's (http://jteees.blogspot.com/) a začátkem října bude k dostání v knihkupectvích po celé České i Slovenské republice, na stránkách knižní distribuce Kosmas (http://www.kosmas.cz/), na stránce nakladatelství JT's a samozřejmě na obou připravovaných akcích.

Ať se Vám tady daří!

jt


32 názorů

Milly
03. 01. 2013
Dát tip

Ta knizka je krasna... (stejne jako ta 1.)


v pořádku, dneska má sbírku každej debil, nejen díky Psímu Lejnu..

Zuzulinka
21. 09. 2012
Dát tip
gratuluji

jt
20. 09. 2012
Dát tip
moc sem nechodim, nicmene par reakci - klub se jmenuje opravdu "Berlýn <-> Žižkov", o chybu se nejedná. ohledně isbn, to je 978-80-905022-6-0 a jakmile knizka vyjde, bude k dohledani na strankach kosmasu (tusim, ze ti to uvadeji), na strance nakladatelstvi je isbn take uvedeno, v narodni knihovne a jinde. nemyslim si, ze to je dulezity udaj pro ctenare. v knihkupectvich knizku urcite najdou / objednaji podle nazvu. pokud jde o tipy a vybery - vnimam to jako podporu pro martina, ne pro sebe, nicmene za ne diky, diky za martina. pro uplnost odkaz primo na knizku: http://jteees.blogspot.com/2012/09/martin-sindelar-zhasnout-psi-ohne.html ukazky na fb strance nakladatelstvi. komu se nechce klikat na odkazy, protoze by musel vykouknout z pismaka, tomu nemuzu slouzit :-) omluva za nevyzadana aviza. jt

Lakrov
18. 09. 2012
Dát tip
Pro a2a2a: Ve světě přemnožených reklam možná vnímáme se zbytečnou přecitlivělostí i ty nevinné a nezištně míněné (reklamy). Kéž bys měl pravdu :-)

a2a2a
17. 09. 2012
Dát tip
Lakrov, já to tak zásadově nevnímám. Můj výběr slouží k popularizaci možnosti zakoupit si knihu podle mne výtečného autora a podle mých zkušeností se domnívám, že takto to vnímají i ostatní. Další podrobnosti si lze už snadno zjistit. A pokud jde o reklamu vlastního nakladatelství, pak mi, s ohledem na fakt, že pomohl na svět hned několika šikovným autorům, nepřekáží.

Lakrov
17. 09. 2012
Dát tip
Autorovi chystané sbírky gratuluji. Předpokládám, že tipy a výběry, udělené této události, se týkají samotné sbírky a jejího autora, Martina Šindeláře, a nikoli "oznamovacího" textu nicku jt, jímž je tento úspěch předkládán. Oznámení o vydané publikaci by mělo obsahovat na prvním místě jméno publikace, jméno autora, jméno vydavatele, případně ISBN nebo ukázku z chystané publikace. Teprve pak má smysl uvádět odkazy nebo osobní informace o pisateli oznámení. Některé z uvedených odkazů jsou navíc poněkud matoucí a po zobrazení připomínají spíš zviditelňování pisatele oznámení (jt), než informaci o chystané publikaci. Stávající podoba oznámení by na avizovanou sbírku a jejího autora mohla mít i záporný dopad; úprava do smysluplné podoby je přitom poměrně jednoduchá. Tolik názor informatika :-) Plus pokus o poslání avíza složitému nicku autora sbírky.

gratuluji! :-) T

což tím pádem spíše patří na stránky klubu, nikoli sem, předpokládám že jt ten název nevymýšlel. i tak by to ale bylo čirý sucharství a hnidopišství. ale seš fakt dobrej, že víš, jak se berlín píše, jestli ti jde o to :)

a proč bych si měl otvírat nějaký odkaz? Zas tak mě to nezaujalo. Jen jsem napsal, že Berlin se píše s měkkým. To je neoddiskutovatelný fakt :o)

a2a2a
15. 09. 2012
Dát tip
skvělý počin, k Martinově poezii mám obzvláště niterný vztah a knihu si nepochybně koupím.

Pája
10. 09. 2012
Dát tip
velký gratul! ;)

Hagrid
08. 09. 2012
Dát tip
Pánové, já jen že Berlýn je správně :)

dadíková
08. 09. 2012
Dát tip
gratuluji

Tobě taky přeju štěstí v tvorbě! Nenasycená kyselino :D

*

Zuzulinka
05. 09. 2012
Dát tip
upřímná gratulace*

martin si to zaslouží, gratuluju! (kdyby si rýpalové ten odkaz aspoň otevřeli, nemuseli by možná rýpat)

nepíše se Berlin s měkkým? gratulace :o)

hynajs
04. 09. 2012
Dát tip
"poznal jsem dík tomu pár hodně zajímavých autorů" ..hmm..věta hodná literáta tvých kvalit

feferonka
04. 09. 2012
Dát tip
Po dlouhe dobe nekdo vysoce kvalitni. Preji hodne zdaru a snad, snad, dorazi i ma malickost..

Zbora
04. 09. 2012
Dát tip
Ten Divus vypadá příjemně. Doufám, že s Kozelkou bude prča jako vždycky. Petra už jsem taky dlouho neviděl. Pokusím se dorazit.

Nicollette
04. 09. 2012
Dát tip
gratulace paranoidovi :) super

najmä 2
04. 09. 2012
Dát tip
Jaj ty bazmek, to je nezohnatelné - ten vavřitiec. Bol som sa pýtať v rôznych obchodoch - od antikvariátov po rôzne bazáre a predavač len - pánko môj, to bolo rozobraté už v tlačiarni!

Fouraix
04. 09. 2012
Dát tip
to sou všecko srandy skoro jak mamky s hitlerováním. osobně jsem si nejvíce chrochtal ve zde opomenuté prvotině vavřince übermaiera :@)

Gratuluji! :)

MarK.
04. 09. 2012
Dát tip
..gratulujem a Martinovi, Tebe i ostatnym autorom drzim palce!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru