Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pindokód

17. 09. 2012
5
2
371

 

Tož kurva, lidi zlatí! Představte si, jaká su moderni samyca! Tudle su sa nabalila do starých hadrů z esóesky, abich vipadala jako správný šantus, zala belik, ve kterem tchyňa, eště dyž neměla zkryplovatělé haxny, rozdělávala slepičinu, dojela su do Olmika, tam si kydla před nádro a začala su somrovať, abich si trochu přilepšila. Tož a zrovna přijela sůprava odkudsi z Práglu a plno Duchotců sa vyrojilo, tož su začala békať, dajte penisky na mého sinátora, potřá ledvinu novů a jatra a voziček invalydni, je to chuj retardovaný, mongoloid takik, mamičku neposluchá, pomoc, pomoc! Tož a ty chuje nečisté boli svinsky blbé, tož mi na to skočili a pjetikoruny začali cvakať do beliku, za chvilu su mněla lovů no jeje! Važilo to asik tak pjet kylo dohrumady. Sundala su šantusácké svršky, hodila do kontiku a že podu domu, ale s tim belikem v pazóře sa mi najednó nescelo, dyž su zbohatla, mosila bich si připadat jako hajzlbába nečistá! Tož co počit? Pulila su očadla sem a tam, čučela, a najednó prásk! Uviděla su tu spořitelnu. Kurva Milu, řikla su si! To je ono! Strčiš tam ty love veliké, založiš si učet, bodeš jak samyca z velkomněsta! Tož su si chlustla do dlani, vlasiska upravila, abich nebola ježatá, flákla sa přes pisky na dršce, abi sčervenali a vipadalo to, že mam tu rtěnku, z holin otlůkla mrvu z kravičkovskich ryti a jako sebevjedomá pani královna naburácala donitř. Tož to vite, ochranka hnetkaj ke mně, tož su okázala kybl a Kurva ogárci, du si sem k vam uložit uspory, tož sa neserte, žádné lupeničko sa konať nebude! Hnetkaj mně nechali, chuje. Došla su k přepášce, sedla su si tam na štokrle, na stoleček dala belik s penězami, abi šicki viděli, jak su bohatá, vedle beliku položila nožisko od stola a mohutně si grcla. Sotva dozněla ozvěna přisrala sa ke mně štětka v čupr gut hadřiskách a co pro vás možu udělat, pani? A já scu učet založiť, tytok penisky si uschovat, abi mi to nezobrali cigáni, u nás v horce je jich jako much. Tož ale předem ti řikám, eslik uděláš nějaků tu křivárnu, tož tě zrasim, megero! Roba vifintěná sa celá našponovala, hubu nakřivila, jak mladá  štěťula, dyž ji k čumáku starý dědek strči pul roku neumité přirozeni, a Dobře, založime učet, nemosite sa ničeho bat, šicko bode čupr gut a začala to tam se mnó rychtovať.  Na meno sa mně ptala, na prácu, adresu, šicko su ji nadyktovala a dyž to bolo, oznámila mi, že za tyden dostanu poštó takovů obálku a tam bude jakýsik svinsky tajný pindokód, se kterym bodu moct vibirať ty svoje penisky z bankomatu pomoci kartičky, ale pro tu kartičku si bodu mosit dojict zasik sem. Nakonec zali ty moje veliké love, nasipali do takové mašiny, ta to sečetla, dje stě padesátři koruny to vipočitalo, dali mi to na učet a já valila dom do Horki. Ten stary belik su kopala před sebó a dyž začalo scať, prdla su si ho na kešeň jako čepicu.

Za tyden mi skutečně přišla obálka. Bolo to ráno, eště su bola na kavalcu, sinátor mi ju přinesl, vjeděla su, že ten opsah je svinsky tajný a sinátorovi sa nedá vjeřit, tož su ho začala drviť jak činskí opchodnik, dyž chitne lupiča, tlukla su ho střidavo nohó od stola a šňuró od žehličky a Darmožrute, tys kukal donitř! Otevirals nad páró? Cos tam viděl, řikni, chuji! Ale darmožrut enem békal a prosil o život, tož su ho uzemnila levim hákem a Omluvám sa, ogárku, maminka mosila mit tu jistotu, viš? Tadyk jde o veliké vjeci! Pak su ho poslala do prdele kamsik ven, abi nepřekážal a dyž su bola stopercentně sama, tak su to obálku rozdrvila a podivala su sa na ten tajný pindokód. Boli to čisilka čtyři, 6238. Tož co s nimi, kurva, abich to nezapoměnla? Nejdřif mně napadlo, že bich mohla dojit za Verunó, ona bila svině v krimu, naučila sa tam robiť tetováni, navic už aji jeji mama tetovala, vite, židy v osjetimi na pařáty, čisilka kurva, taká rodiná tradyce, tak bi mi to mohla vitetovať třeba na mlikárnu, ale pak su si uvědomila, jaká je to podvraťačka! Eště bi tu moju kartu ukradla a penisky visomrované zala. Kurva! To su nemohla riskovať! Tož su nějaků dobu usilovně přemišlala, jak to udělám, abich to tajuplné čisilko nezpomněla a nakonec su to vikůmala jak Přemek Podlaha igelitentni! Zala su obálku, tenučké prkynko, dlůhé řebiky, kladivko, letlampu, šicko to odnesla do garáže a tam sa zamkla. Do prkynka su zatlukla moře řebiků, jeden těsně vedle druhého, abi to dohrumady dalo ty čisilka. Pak su ten porichtuňk přibila do zdi, slikla sa do naha, zapálila letlampu, konce řebiků nažhavila do ruda, řikla raz dva tři a opřela se o to zádami. Zasičelo to svinsky, jako když chlustnete na rožhavenů plotnu, zasmrdělo, já hromotlucki zaburácela, bo to bolelo, to vite, ale podařilo sa! Prohledla su sa v kusu plechu, na zádech su mněla cejch krásný, za který bi sa nemosila stydět ani ta nejvipasenějši dojnica! Tož ferig. Zbalila su šecka fidlátka, obálku spályla a vipadla ven.

Pak přišlo pár týdnů hojnosti. Nejdřif zabijačka u nás, pak zabijačka u Veruny, sádlo, máslo, nežralo sa nic jiného než svinsky tučné, přibrala su dobrích padesáť kilo. Pak jednoho dne přišla upominka, že mam ve spořitelně nevizvednutů kartu platebni. Já krava, zaburácala su sa a virazila rovnó do spořitelny na náfštěvu ke svim penískum. Kartu mi dali bez vihrožováni, tož su bola rada. Bola taková malušká, ale bola moja, tož su sa s ni chvilu ukazovala a šem řikala To kurva nemáš, co? A pak mně napadlo, že si nějaké ty svoje love skusim vibrať. Došla su k bankomatu, co tam mněli a strčila ten malí placatý ksindl donitř, slikla bombra, tilko, vivalila mlikárnu a že viťukám pinkót, enemže kurva! Neviděla su si na zádiska! Nide žádné zrcadlo. Tož co sa dalo dělat. Došla su k jednomu okynku, otsrčila lidi a začala sa tam krutit jak tasemnica v ryti, natáčela su sa, abich na ten svůj pindokód viděla, ale viděla su akurát tak guvno. Jakísik ogár si sundal kabát a Pani, skovejte sa přecik, to je hrůza, mate venku ňadra! Dostal přes dršku. Jeho konkubina začala vivádět, tož dostala takik. Nakonec su tam čopla takovů mladů uředničku, co eště určitě nidy nemněla tři cigány najednó a Potřám pomocť, slečinko, mam na zádách vipálený cejch a nevidim si na něj, pomožete mi? A ona kivla a začala mně študovať, ale prý Pani, nic tadyk nevidim. A já Kurva, to není možné, kukáš pořádně, čůzo? A ona, kukám, ale opravdu nic, i když je možné, že to číslo je pod jednim z vašich tukovích převisů. No jo! Dyť já su vlastně mohutně přibrala, jak je mim dobrím zvykem! Kukni pod faldy! Zaburácala su. Tož a čůza začala obraceť moje faldy, škmuřila sa u teho, asi záviděla, že mam takové veliké zásobi tuku na zimu. Proskumala šecki faldy, až zustal enem jeden přilepený k tělu, jak sa svinsky potim a roste na tom huba. Robka zabrala, udělalo to zvuk jako dyž sa slupne leukoplasť tchyni z mordy, zasmrdělo to parmazánově, robka zařvala jedna devět sedum nula, zalapala po dechu a omdlila. Celá rozradostněná su napráskala čisla do mašiny a guvno. Jak to? Chvilu su nad tim dumala a pak mi to došlo, já piča blbá su si nevipálila pinkót, ale datum svého narozeni. Kurva. Šicko v piči. Tož co sa dalo dělat, mosila su na to jinak. Zašla su do parku, dala si na hlavu fuseklu s dirama na oči, zrasila tam jakéhosik chuja obrýleného, skonfiskovala mu šrajtoflu a jako gut, no ne? Love sa daji řešit aji jednodušeji než nějakó bebilni kartičkó! S jednim lupežnym přepadenim je mnohem miň práce!


2 názory

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru