Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rada zdarma

01. 10. 2012
1
20
1141
Autor
Carevna Vesi

 

Dám ti radu, milá ženo.

Krásou neobdařili tě bozi?

Skromné je tvoje věno,

MHDčkem se tvoje prdel vozí,

z děravých bot čouhá ti seno?

Věř, že muži sou tvorové strozí,

chceš-li tedy změnit svoje méno,

odhoď stud, ukaž kozy!!


20 názorů

Konečně... tu na to čekám už věčnost!!!.-))

Miroslawek
02. 10. 2012
Dát tip
Malá oprava - neshromažďuje, ale vytváří. Jak ostatně dokládají tvé příspěvky. Vítej do klubu ;)

Nevim, co to znamena, ale stejne me to urazi:-))))) Nekdy Mi pripada Pismak, jako misto shromazdujici vsechny okolim nepochopena a vnitrne velice frustrovaná individua. Myslim, ze pristani mimozemstanu na Proseckym sidlisti by me prekvapila min, nez to, ze by se tu nasel nekdo, kdo postrada potrebu si dokazovat svoji domnělou nadřazenost.-)))

Miroslawek
02. 10. 2012
Dát tip
Je třeba tematizovat vztah svého naivního parciálního já k intertextové výměně a příslušným indukovaným anticipacím.

Tak, co tedy?

Miroslawek
02. 10. 2012
Dát tip
ne

Posloucham!! Bude to zrejme neco o me naproste natvrdlosti, trapnosti a pak bude nasledovat rozbor meho IQ. Trefila sem to??!!.-))

Popravde, nazor tetky Vranovy mi trha žily asi stejne tak, jako politicka situace v Ugandě. Takže vubec. Pro ni sem to nepsala, takze ani nepocituju potrebu se ji zalibit. Vlastne me vcelku tesi, kazdy jeji "obdivny" komentar. Pac i pres to, ze vsechny me basne byly na urovni tvorby mentalne zaostaleho kojence ... tak ma potrebu si precist dalsi. Jakmile vidim, ze tetka pridala komentar, otviram lahev sektu a chveju se nadsenim, co to bude tentokrat:-)) Timto bych chtela poprosit ctenou tetku o zaslani adresy, abych ji mohla jako vyraz diku zaslat ruze. Jelikoz mi opet venovala kus ze sveho drahoceneho casu, abych nezapomenula, ze moje podprumernost je zcela podprumerna:-)) A za to si ji velice cenim. Moc. Mocinky moc ji loviskuju. Dekuju tetko Vranová. Proste nemam slov, sem dojata. Kdybych nebyla tak "debilní" snad bych i slzu dojeti uronila, ale jak dobře víte, vzhledem k me natvrdlosti, se toho nedockame:-))

Miroslawek
01. 10. 2012
Dát tip
taky bych měl jednu radu

VH64
01. 10. 2012
Dát tip
Vidíš Carevničko, kdybys dala na moje rady, tetka Vránová by neměl co plácat... Tak si to aspoň přepočítej, trochu se to dá vylepšit, když tam přidáš, tam ubereš slabiku, slovo...

Bridget
01. 10. 2012
Dát tip
mno. docela souhlasím s tetkou Vránovou :o)

pedvo
01. 10. 2012
Dát tip
Podivná rada, carevno, pokud tím míníš, aby je ukazovala kdekomu na potkání. Jiná věc je, jde-li o decentní předvedení - ale to se pak trocha toho studu musí aspoň předstírat. Jestli sama podle své rady jednáš, tak u toho bych chtěl být.

Nikoli.-)) Má pozice je neotřesitelná.-))

Nikoli.-)) Má pozice je neotřesitelná.-))

OOooo dekuju...necekala sem sem pochvalu:-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru