Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Studánková

02. 10. 2012
1
11
896
Autor
Carevna Vesi

 

Znám křišťálovou studánku, 
kde nejhlubší je les, 
tam roste tmavé kapradí 
a vůkol rudý vřes. 

Tam sundala sem si podprdu,

zřejmě šokem ihned mu kles.

Dělala sem všechno, co dovedu,

panty bolavý jako pes.


Padla tma a zimou drkotaly mi zuby,

bylo mi jasné, že nevede to nikam,

vyndala sem si ho z huby,

eště teď slzy zmaru polykám.



11 názorů

Musis cist, co sem psala. Vubec si me neurazila, pac me krome me drahe matky a gayskeho spolubydliciho neurazi nikdo:-)) A jakou stranku bys mi doporucoval? Ja sem to hodila sem na Pismak, pac se v literarnich webech nevyznam, nechtela sem tim samozrejme nikoho ze stalych odbornych prispevatelu urazit, ba znechutit. A to, ze od kazdeho komentare tady ocekavam "zneucteni", to mam proste zakodovane, pac ja sem laik a tady sou samy na slovo vzati znalci, a casto maji nezkrotnou touhu mi dokazat, ze moje vyplody sou mene cenne nez kravsky lejno na paloučku za chalupou.-))

Aha. V tom případě sem genius, ze sem vymyslela novy a neobjeveny vody.-)) Čili "lidsky, jednoduchy a chapatelny i naprostymi literarnimi ignoranty". Tak v tom případě sem poctena tvym komentarem.-))

Teď hledejme, kde je chyba, že sem to nepochopila, jak sis myslel, že to pochopim!!.-))

Teď hledejme, kde je chyba, že sem to nepochopila, jak sis myslel, že to pochopim!!.-))

Mám se předávkovat lékama na spaní, nebo postačí se plácnout přes ruce, za tuhle fatální chybu??!! .-)) Poďme si říct, že to do jakýho tématu a kategorie to zařadim, mě trápí asi jako zaražený prdy naší domovnice!!.-)) Jen na vysvětlenou!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru