Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dva muži (u)spokojeni a jedna hodina „spinningu“

07. 11. 2012
4
5
912
Autor
kudlankaW

„ Spinning, můj drahý - to je hlučná hudba, šlapání do rytmu, narcistní trenér a zpocená těla delších desíti ženských.“                                                                                                                                                                                 Tak líčila své těžce placené lekce spinningu svému manželovi pohledná osmadvacetiletá Iva. Manžel byl částečně rád, že spinning svědčí postavě manželky, ale zejména proto, že měl čas na pohárové fotbalové utkání v televizi.

Večerní rituál před odchodem na spinning probíhal podle již osvědčeného scénáře. Bylo krátce před osmnáctou hodinou a Iva starostlivě pekla silný plátek hovězího masa do stádia „médium“, protože tak jej má rád její manžel. V pravý okamžik naservírovala výživný steak manželovi až konferenční stolek před televizi společně s oblíbenou značkou piva. Manžel se zeširoka usmál na steak, pivo a ještě než stačil poděkovat, byla manželka dávno pryč.

Iva stála schovaná za dveřmi velké nerezové lednice.

Ve spěchu a ve škvíře zavírajících se dveří rozverně zvolala: „Ahojky.“ Manžel lascivně odpověděl napůl úst přes deroucí se říhnutí: „No jó, měj se!“

Bouchnutím dveří jejich bytu nastal Ivě, bez nadsázky “padesátiminutový maraton“. Jen kdyby měl manžel tušení, co je za oním „spinningem“. Běží jako o život o několik bloků dál, otevírá vchod nedávno dokončeného činžovního domu, vyběhne několik desítek schodů vedoucích k prostorům, kde „mučí“ své tělo. K prostorům, kde se jí vrchovatou měrou uvolňují z těla kvanta endorfinů. Nic však není tak, jak to na první pohled vypadá, sice Iva své tělo „mučí“ efektivně, ale endorfiny z těla se jí vyplavují způsobem, který nemá se spinningem mnoho společného.

Starostlivá Iva ještě na chodbě „vyjme“ steak z ručníku, otevře dveře a jako smyslů zbavená míří ke sporáku. Zapne sporák a pečlivě umístí maso na dno nerezové pánve proslulé firmy. Plamen sporáku pod pánví nastaví na střední intenzitu a chvíli poté přichází on – Pan Úžasný!

V průběhu pečení steaku se oba oddávali rytmickým pohybům. Jakmile oba dosáhli pomyslného Olympu, opustili rozlehlé lóže a doslova se vrhli na právě dokončený pokrm. Bylo úžasné korunovat tělesnou rozkoš kulinářským zážitkem. Tělu se mimo vjemy z pokrmu, dostaly tolik důležité „proteiny.“ Iva byla skvělá hostitelka, slastí rozechvělou rukou nakonec přeci jen nalila sekt do úzkých hrdel sklenic.

Nezbývalo více než deset minut. Bez koupele na svou hebkou pokožku posetou krůpějemi potu, navlékla sportovní outfit a se svým „trenérem“ opustila byt.

Po návratu domů nalezla manžela těžce oddechujícího u televize, spal. Iva byla šťastná, tělo jí zaplavovaly endorfiny. Svíral jí dobrý pocit. Poskytla útěchu dvěma mužům během jedné hodiny. Každému z mužů dala to, co uznala za vhodné. Manželovi steak a milenci své city, vášeň, lůno, nespoutanost.

Manžel snad nic netuší, ale Iva už dva měsíce na spinning nechodí. Své „ předplatné“na cvičení propůjčila své kolegyni z práce, která jí na oplátku „půjčuje“ na hodinu svůj byt v době, kdy je sama na hodině spinningu.


5 názorů

feferonka
09. 11. 2012
Dát tip
:) taky asi začnu chodit na spining. ;)

Jo, každý máme nějakého koníčka, že.  (-:


kudlankaW
07. 11. 2012
Dát tip

Díky. Šlo o reálný příbeh, převyprávěný atraktivní dámou. Hlavní hrdinkou příběhu byla její kamarádka. A tak je platné, že nejlepší přiběhy píše život sám


dokonale vymyšlený kruh...jen aby vydržel. spinning.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru