Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Návod jak si správně utirat prdel

19. 11. 2012
2
0
3348

Vite, dyž nad tim přemišlám, nidy nido nenapsal přiručku o vitiráni zatku. To je svinsky veliká škoda, kurva! Dyť vitřit si dobře ryť špinavů, to je hotové umněni! Rozhudla su sa, že vám napiču takoví malý návod, jak si vitirat prdel, nidy nevite, gdy sa vám to može hodit. Tož tak. Začnu přirozeně hajzlpapirem. Jak sa použivá hajzlpapir, na to su nidy pořádně nepřišla, kurva. Vite, dyž seru, tak mam sicnu zahnojenů jak zadek od rozmetadla mrvy, kurva a dyž to scu tó roličkó vitřiť, tož to nende. Zapichnu do teho otvoru unitř palečisko, udělám fik fik, rolička sa kolem dokola ohovnuje a fertig. Abich měla sicnu čistů, potřám minimálně dvanácť roliček hajzlpapiru, ale na normoš hajzlu mate pokaždé enem jednu rulu, kurva! To mate hnetkaj spotřebované. Já často, dyž něde seru třeba v hospě, urvu prkynko záchudové a utřu sa s tim, hodim na zem a fertig. Často si takik sicnu otirám přimo o stěnu, vite, přisádlim sa k ni půlkami a dělám nahoru dolu a na zdi znikne dlůhá hovnová čára a je to.

Dobré na vitiráni sicny je něco svinsky chlupatého a mněkůčkého. Napřiklat čuba nebo kocůr. To vemete, vitřete sa s tim, pustite, ono to venku zmokne, vičistí sa a možete to použit znovu, kurva. Nam sa jednó narodila kuťata zrovna dyž su dostala strašlivů sračku. To bolo ščesti v neščesti! Jak su šla na hajzl, zala su tam sebó dje tři kuťata, visrala sa, vitřela ryť, kuťata hodila diró v kadibutce dolu mezi guvna a bolo mi dobře. Zapomněla su ale, že ty svině malé maji drápki, vite a jak su sa takhle jednó vitirala, tož najednó, fik, svině mórovaté malé mi jednó packó seklo přes sjerač, druhó přes poštěváček, kurva, bolest jak sviňa. Eslik platite učty a chčije vám doma voda z kokota kovového ve zdi, tož sa možete aji mit jako nějaký cajzlofskí snob. Mate tam ale riziko, že jak si sáhnete do ryti, tož vám tu vodu najednó vipnó a vi nebodete mit od víkalů enem kakaovů dirku, pulki a horni část stehnisek, ale aji pazóru a to je svinsky otporné. Nejlepči na zahnojené pozadi je starí dobrí hadr na tu podlahu, kurva. Vemete, dáte mezi kýty, chytite vepředu, vzadu a taháte sem tam, jako dyž sa duchotcovi řeže piló noha s gangrénó a krásně sa tak vipulirujete. Nebojte sa viužit každé přiležitosti! Eslik ste třeba na náfštěvě u bohatých známich, tož sa možete pohodlně vitřit do jejich koberca. Udělejte to jako psisko, sedněte na zem a tahejte sicnu po kobercu. Dyž maji doma čoklisko, tož sa s nim zavřete do jedne mistnosti, udělejte čekuládovů liniju a pak to děte oznámiť, řikněte, Kurva svině jedna psi, zaneřadila ti cimru, Máňo, dej ju utratit. Aste z obliga.

Teť jedna duležitá rada pro robki, kurva. Holki! Ryť si vitirajte zepředu dozadu. Dyž biste to dělaly obráceně, tož sa vám muže dostat do piči kus guvna a pak sa vám udělá zánět svinskí, boli to mohutně, taková zelená sračka z vás vitéká a mosite s tim k dokturovi a nadarmo tam vihodite třicet korun, kurva. Tož heski zepředu do zadu. Ogáři maji, co sa utirani ryti týká, veliků vihodu. Fůsiska. Když jim na gezichtu visí pořádný čarodějovo plnovůs, tož sa po visráni možů sehnůť dolu, vzit ta svoje čertovská fůsiska a vičistit si s nimi sraci otvor, kurva. Pak to stači enem na chvilu smočit do potuka, vodička čistá do omije, ribički šecko sezobaji a je to čupr gut. Fůsiska su skrátka svinsky užitečné.

Určitě vás nepřekvapi, že mnoho ogárů a rob si prdel vobec neutirá. Svinski je chápu, kurva! Utíráni prdele svinsky zdržuje, ráno třeba, dyž spěcháte do fachi, tak je to nejvic otravné! Já takik často enem porodim guvno v kadibudě, seru na utiráni, navleknu na zahnojenů sicnu tepláki a valim richlo do kravina. Nezapominejte ale na to, jaké to má nevihody. Guvna na kakacim otvoru sa postupně shromažďuji, lepi sa vám na chlupiska a vitváři sa z teho takový dlůhý dred. Znám jednu dilinu a ta mám u ryti hotoví krafský chvost z guven. Dyž někam razi, litá ji to pod sukňů jako nasada od motyky a tluče do nártů, kurva. Chlapi ji svinsky otravuji, pořát ji za to tahaji a ona z teho má traumata. Eslik si tedyk prdel nevitíráte a máte dredisko, tož ho sem tam pokraťte sekyrkó, bodete to miť lepči. 

Tož tak. Napsala su vám šicko podstatné, tož vám to snad k něčemu bode, kurva.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru