Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Křest Legendy o Dagad Trikonu II., Návrat Avastů, 1.12. Praha

22. 11. 2012
3
16
1747
Autor
šálinka

 

Z důvodu problémů se zobrazením plakátku vkládám znovu, tentokrát jen text:

Více o prvním dílu knihy na http://www.dagadtrikon.com/

Podle zkušenosti z křestu prvního dílu se jedná o kvalitní akci.

 

 

Milí přátelé,

zveme vás na velké, hudebně-meditační setkání u příležitosti prezentace 2. dílu knihy Legenda o Dagad Trikonu Gregoira de Kalbermattena, Návrat Avastů.

Přináší další důležité informace a vhledy pro právě probíhající přechod do nové úrovně vědomí. O nutnosti zapojit do procesu transformace svou vlastní transformační energii a naučit se ji vědomě používat, předávat její probouzení dál a stát se čistými kanály pro její proudění na kolektivní úrovni.

Akce s autogramiádou proběhne za přítomnosti autora a doprovodu meditačních písní skupiny Vítr do dlaně formou praktického prožitkového workshopu 1.12.2012 v 15:00-19:00 hod. v sále Na Marjánce, Bělohorská 35, Praha 6, nedaleko Pražského hradu.

 

 

 

 

 

 


16 názorů

šálinka
22. 11. 2012
Dát tip

Avastové, hm... V tomhle případě se jedná o duchovně vyspělou civilizaci z legendárního Zlatého věku lidstva :)

...a tu transformační energii uměli, jak vypráví legenda, velice dobře používat. I současný člověk ji může kone konců cítit proudit nad vlastní hlavou, když se trochu zklidní :)

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru