Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

překrásně opálené genitálie

30. 01. 2002
2
0
1827
Autor
blackbone

čistě urgentní otázky o jedné nečekané střízlivosti

jako tvuj pravnik ti radim abysise vyhybala vsem nebezpecne pritazlivym vecem.
co te ceka? dobry zivot!
 ceka te stredni skola coz je smes jedinecnych zazitku a zabijackych depresi, na stredni jsem se poprve opil, poprve libal, prvni z mojich holek byla v blazinci, naucil jsem se lyzovat, naucil anglicky,naucil myslet denne na sebevrazdu, na poezii.
Myslim si ze jsem si to strasne pokazil. Strasne malo sebevedomi.
TED se to snazim dohnat, asi dost krecovite. Ve svych dvaceti letech se snazim dohnat svoji stredni skolu a svych promarnenych 5 let. A to Osobni peklo uz je snad castecne za mnou.
Vzpominam na veci ktere uz se nejspis nebudou opakovat, skolni vylety, turistaky, vecirky, chaty, skola plna nadhernych holek. Zivot \"dospelych\" je pak ukrutne nudny a vetsinou plny pitomych starosti jak se nakrmit a kde bydlet atd. Snazim se zustat mimo tuhle zkorodovanou realitu. Jedine co si muzu uzivat je ta trocha svobody, ktera se objevila po odchodu z domu. Je to jedinecny a pokrytecky pocit a smeju se sam sobe ale uz jsem navstivil ctyri kontinety.A Obcas jsem mel ten pocit - svobodY. v pousti, v lagune, nebo kdyz jsem si jen tak najmul limuzinu.  Nic z toho mi nespadlo do naruce samo a vsechno jsem si odedrel, spal s blechama v zavsivenych postelich, pracoval deset az dvanact hodin denne 7 dni v tydnu. Asi nejsem  typ na manzelstvi, nebo nechci byt. Mam dluhy vuci svoji lenosti. Dokazal jsem o trochu vic nez ostatni a o mnoho min nez jini. Porad jeste mam malo sebevedomi. Okrada me to o cas. Tak jestli muzes, uzij si to nejlepsi co mas, vydrz ty rodice, po stredni muzes utect. Neber to jako rouhactvi, pisu to z dluhu k sobe. Chci tobe zprostredkovat to co mne tehdy chybelo, ujisteni o tom ze tu bude spousta moznosti, jak udelat z zivota zivot  a prestat se babrat  v pitomostech. Pokud zachazim prilis daleko, pak ti jako tvuj pravnik radim mne zatrelit. Adios.


Bafomette
01. 02. 2002
Dát tip
*********************

horák
30. 01. 2002
Dát tip
Je to fakt lyrická poezie? Anebo komunisti zase změnili význam toho slova? Chtělo by to trochu porovnat - v hlavě ani ne, spíše na tom papíře, obrazovce.

******

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru