Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ze společné misky

11. 01. 2013
4
6
1550

Tož kurva, ogárci a robky! Udělala su u nás doma velikí vináles, kurva. Prostě su zašla do kuchyně, popadla veliků mísu dřevěnů, dala ju na stranu, pak su popadla šecky talíře, mistički, kurva, různé takové ty malé sračky žrací, roztůkla to nohó od stola a rozházala na cestičku před domem, aby sa to tama nesmykovalo, dyž teď zasikl začalo v Horce mrznůť.

Pak su zabóchala nohó o růru od kamen a Rodino, kurva, šici sem! Tož sa to připetalo šecko a já Udělala su veliků změnu. Protože sa mi nechce miť nádobý, rozšvihala su ho na srački, zlikvidovala dokunale, bodeme sa krmiť z jedné společné misky, je to úsporné a ekonomické. Tož na to kůkali vijeveně a sinátor Maminko, ale dyť ty přecik nádobý nemyješ, to dělám buť já nebo tatinek! Lidi zlatí, ten dostal takovů pecku přes kešeň, že z něj normoš vyběhl kus guvna nohavici na podlahu. Taková drzosť!

Hajzle jeden, zabékala su, lhat mi tadyk takto sprostě nebodeš! Co maminka řikne, tak to je svatá pravda i kdyby tvrdila, že Havel nemněl bočni vývot a Evička Farná je svinsky igelitentní robka. Tož už drželi šicky mordu, tak su sa pustila do vařeni, že ten muj nový vináles vyzkůším. Uvařila su nějaků ryžu, kukuřičná klasiska, dala do hrnca, zbytkem guláša to zalila, uzenů prascovů nožičku pokrájala a takik to tam lupla a bolo to, kurva. Pak su famýliju svolala na oběd.

Šici kukali na tu dobrotu, co bola v mýse uprostřed stola, hlat mněli, no jeje! Rozdala su lžice a začalo sa žrat. Nejhorší to mněl starý, On mosí dycky krmiť aji Tchyňu, vite, ona je debilni, sama sa nenažere, to výte alzhajmr, parkinzon a tak, je uplně na piču, prasí u žrádla jak dvojročni podsvinče. Tož starý střidavo krmil sebe a svini, kukal nervózně, jak žrádlo v misce ubývá, to vite, já dlabala svinsky! Kdo zaváhá, ten nežere. Sinátor, zmrd nevichovaný, to takik neměl snadné, vite, mosil žrat čínskými hůlkami, eště mu nebolo osumnácť, tož nemá nárok na použivání příboru jako normálni človjek.

Já su si ale pochvalovala! Dlabala su bagrem hlinikovým, držala su ho v pancrfaustu a hltala, hltala a jak su mněla v bauchu jako v pokojičku, tož su si grla pořádně, čopla tu misku s nedožerkami a vyklopila ju oknem rovnó prascum do korytka v rochnisku. Starý, sinátor a tchyňa na to kůkali celé ztuhlé, hajzlové nedobří, mislali si asik, že prasátka nedostanó!

Mamo, dyť já su eště ani nezačal jest, hýkal starý. Sinátor zbíral hulkami zrnička ryže ze stolu, debyl jeden. Mate žrat rychleji, vysjetlila su to. Mosíte sa přizpusobiť tempu moderniho sjeta, kurva.

K večeři su zprasila takovů šlichtu z pomejí různých a to už ti tři dlabali jako o závod, ale nemněli šancu, bo já si na žraní zala nabjeračku a krmila sa no jejeje! Rychlo su sa nadlábla a zbitky opjet hodila prascům, aby takik cosi mněli.

To vite, starý a sinátor sů nasratí jak sviňa, ale nedá sa nic dělat! Zavedla su zkrátka novů vifikundaci jídelni, žereme jako staromoraváci a mame sa dobře! Tedyk hlavně já!


6 názorů

Alexka
11. 01. 2013
Dát tip

Neboj sa, to se lehko řekne! Ale děkuju.

Přijdeš mi dost od rány. Ještě se rozmyslím. :)


Neboj sa, Alexko, pro náštěvy mame korytko samostatné, přijedeš k hodné tetě Miluně na prásky?


Alexka
11. 01. 2013
Dát tip

Tož nevím, esli bych někdy přijala pozvání na oběd :)

Líbilo se mi jak to máš všechno pěkně pod kontrolou.

Skvěle jsem se pobavila


Ten název je mnohoznačný, moc se mi líbí, ale jinak jsem se zastydělo, protože mám dojem že někdy dlabu jako o závod. Nemám důvod, mně to nikdo nesní. Jí hltavě a rychle mnoho lidí. Když pominu zdravotní účinky, že to jídlo neprojede trávicími enzymy v ústech   jde o to, že se okrádáme o rituál.  Dřív to jídlo bylo rituál, lidé se u něj zastavili, nahlas nebo v duhu poděkovali a pak si to užívali.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru