Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyznání

05. 02. 2013
4
3
1470

Osudová esemeska. Po dlouhém období nerozhodnosti, kdy hlavním heslem bylo: "Já nevím, mám...?" jsem sebral kuráž. A pod jejím vlivem píši: "Bozenko, miluju te"

Už bych zprávu odeslal, a čekal, že mi Boženka změní život, ale pak mi přišlo líto, že jsem nespotřeboval kapacitu jedné SMS a spousta písmenek mi ještě zbyla v záloze. Ono se to snad může zdát směšné, ale jedna SMS mě přijde na korunu padesát, a já na rozhazování nemám, to musí pochopit i Boženka. Osobně velmi chválím toho Skota, který nechtěně rozlil jodovou tinkturu a křičel na celý dům: "Rychle se někdo řízněte, ať to nepřijde nazmar!" Tohle je u mě hospodář.

Ať se Boženka nezlobí, ale za svou půldruha korunu nepošlu tři slova. A tak připisuji k osudovému vzkazu dodatek: "Na okna je lepsi Iron nebo Okena?"

Pocit mám hned o něco lepší, jsem praktik. A Božence to nic neudělá, když spolu s předpokládaným plačtivým opětováním mé lásky připíše doporučovaný čisticí prostředek. Ale kapacita stále ještě není spotřebována. Vyťukám tedy další bonus: "Bozenko, do gulase rajsky protlak...ano nebo ne?" Jsem spokojen. Za své peníze chci to nejlepší, jak říká ta reklama. Mám ještě šest písmen. Nenechám je ležet ladem. I na  šest se dá sdělit zásadní informace. Má fantazie pracuje a posléze vyplivne výsledek. Završím vyznání Božence slovem: "Koncim"


3 názory

gabi
13. 02. 2013
Dát tip

:))))nahlas *


Toscana: Ono taky záleží, jaký měla B. tarif :)

Toscana
05. 02. 2013
Dát tip

Boženka (pokud to není rodilá Skotka) musela být z takového vyznání dokonale vedle sebe... :-))))) *t


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru