Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

99 slov o Práglu

12. 04. 2013
2
6
821
Autor
Godfrey

Zkusil jsem po svém, co presentuje tento blogísek: http://mmister.com/99-slov-o-praze/

Noční autobus přes Nuselák. Mořská nemoc ze zelenýho metra. Pomalý lidi blokující úzký schody k metru na Chodově. Post-rock na Sedmičce. Vodka na houpačce. Saturnus v podzemí. Zeppelin v soláriu. Buddha na LSD. Starý věci v novejch hábitech. Ron Paul má bagetérii. Burger King na ISIC. Okřídlený krysy na Florenci. A na Staromáku. A na Černym mostě. Skopčáci nevědí, kdo je Hus a Tycho de Brahe. Sir Churchill ustupuje baronce Thatcherové. Cestou ze Smíchova směju se jako debílek. Nejhorší verbež jsou Italové a Španěli. Démon - pivo religionistů. Zelená studovna - šedivějcí Bohouš. Pizzerku mám přímo v baráku. Heč.


6 názorů

sharik
13. 06. 2013
Dát tip

dobrý. obzvlášť se mi líbí to pivo religionistů (nikdy jsme s religionistama pivo Démon nepili, musím to zavést!).

jinak se docela divím Omegovi, že to nedešifroval :-O já naopak chtěl napsat kriticky, že označit holuby jako okřídlené krysy je už trošku cliché..

ale povedený text :)


Godfrey
13. 04. 2013
Dát tip

No já mám mořskou nemoc jenom na áčku, protože se strašně kejve. Stačí, když tam někdo při nástupu trochu dupne a hned se celý vagon rozhoupe.

Krysy jsou pro mě holubi. Zvířata, co se živí lidskými odpadky.Erotické z legrace. :-))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru