Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na nevěru se neumírá

16. 04. 2013
3
6
1733
Autor
Mabi

Dnes,16. 4. 2013, vyšel můj první ebook s názvem na Nevěru se neumírá, jenž je elektronickou verzí stejnojmenné knihy, která spatřila světlo světa koncem března 2013 v nakladatelství Tribun EU. V této  třetí publikaci v pořadí se opět zaměřuji na mezilidské vztahy. Tentokrát jsem však vsadila i na  částečně autobiografické prvky.

S povídkami jsem  publikačně začínala na serveru Totem.cz. V případě této knihy jde ale o určitý retrospektivní výběr, který obsahuje i nevydané příběhy a zahrnuje především "posttotemácké" období, navíc jsem vše procházela a přepisovala. (Mám ale pocit, že jsem v minulosti publikovala prózu i zde na Písmáku pod mou původní přezdívkou).

Hrdinové jednotlivých příběhů knihy se nepotýkají pouze s nevěrou, nýbrž prožívají různé citové karamboly a snaží se tyto situace zvládat bez sentimentu a s nadhledem. Ačkoliv občas klesají na mysli, nepřestávají toužit po osobním štěstí. A právě jemu neváhají obětovat pohodlí a zaběhnuté jistoty. 

Povídky  jsou protkané jemnou ironií a vyznačují se pro mě typickou zhuštěností děje. Jelikož jsem se ve svém osobním životě poměrně často stěhovala, odehrávají se také v různých místech a městech naší republiky – v Brně, Neratovicích, Žatci, Praze a Novém Městě na Moravě aj.

Elektronickou verzi najdete na serveru Palmknihy.cz, klasickou papírovou:http://www.librix.eu/cz/books/detail/na-neveru-se-neumira-863/ . Ukázky z knihy, včetně obsahu, jsou na mém webu:http://martinabittnerova.cz/.


6 názorů

Mabi
18. 04. 2013
Dát tip

Ještě doplněk, neuvědomila jsem si, že tu knihu je možné zakoupit na těchto adresách:

http://www.librix.eu/cz/podpora/eshop_contact/. Skladem ji mají teď v Brně, kde je okamžitě k vyzvednutí, na jiných adresách je to na domluvě.


Mabi
18. 04. 2013
Dát tip

Graces. Bohužel zatím je k sehnání jenom na netu: http://www.librix.eu/cz/books/detail/na-neveru-se-neumira-863/.

Nebo na akcích. Nejbližší 3. 5. od 19H v Černé labuti v Praze  (příští týden pak ve čtvrtek např. v Hranicích okr. Cheb).

Nicméně lze vznést požadavek Luxoru, aby objednali.-).


Graces
18. 04. 2013
Dát tip

Super, seženu v luxoru?


Mabi
17. 04. 2013
Dát tip

Aleši, Zuzulinko, děkuji. Snažila jsem se, aby to bylo zajímavé.-)


Zuzulinka
17. 04. 2013
Dát tip

gratuluji, určitě to bude zajímavé....


pěkné...klubím :o)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru