Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

II. Letní mezinárodní poetický festival PO STRANÁCH MORAVY 2013 HODONÍN - SMRDÁKY

08. 05. 2013
6
4
1727

Vážení a milí přátelé básníci, psavci, pěvci, 
zkrátka milovníci pestrosti života,

 

na vědomí vám všem co nejsrdečněji dávám, že váš dojem, že se nic neděje, je pouze zdánlivý. Již pěkných pár měsíců se věnujeme přípravám II. ročníku letního mezinárodního poetického festivalu PO STRANÁCH MORAVY, který naše stejnojmenné sdružení pro nás všechny opět pořádá.

Jelikož je naší snahou i v tomto roce nezatížit váš rozpočet více než nezbytnou investicí do cestovného a nocležného, a především proto, že letošní ročník (po překvapivě zdařilém loňském) hodláme prodloužit na akci třídenní, pochopíte jistě, že bychom uvítali alespoň předběžný rámcový přehled o vaší případné účasti. To proto, abychom měli dobré výchozí podmínky pro vyjednávání noclehu a stravy.

 

Hlaste se prosím zde anebo na festival.psm@seznam.cz nejpozději do konce května, změna je pochopitelně vyhrazena. A to nejdůležitější: letošní festival, nabitý bohatýmprogramem, ve kterém se budeme moci všichni dostatečně prezentovat i pobavit, proběhne v úžasných prostorách lázní Smrdáky (20 km od Hodonína na slovenské straně, dostupnost bezproblémová) ve dnech 26. – 28. července 2013.

 

Předběžný orientační program:

Pátek: příjezd do Senice, ubytování na penzionu, společenský večer s autorským čtením všech přítomných v Záhorské galerii

Sobota: tvůrčí dílny s výjezdem do starobylé Skalice, hudebně-literární galavečer v lázních Smrdáky – autorská čtení pro veřejnost, přesun na penzion, volná zábava – přeprava bude zajištěna

Neděle: zhodnocení festivalu, ocenění, závěr, odjezd

 

Pro vás, kdo stejně jako já občas svádí souboj s pamětí, připomínám, že se blíží uzávěrka vašich „soutěžních“ dílek – viz http://www.postranachmoravy.cz/jarovani-se-slovy/ .

S veškerými dotazy se na mě obracejte nonstop zde, na emailu nebo telefonu 732 244 504(T-M), 723 711 526(O2), 776 833 848(Vodafone).
Nezbytné info dostanete včas prostřednictvím našich stránek www.postranachmoravy.cz – průběžně začněte sledovat od začátku června.

 

A ještě něco velmi důležitého: letošní organizace na slovenské straně se velmi svědomitě ujal Vlado Petrovič, máme se skutečně všichni na co těšit. Já se teda těším moc!

Partneři festivalu jsou: Záhorská knižnica Senica, Mestská knižnica Skalica, Městská knihovna Hodonín, Lázně Hodonín, Město Hodonín, Prírodné a liečebné kúpele Smrdáky, Obec Smrdáky a Obec spisovatelů.

 

Vaši Jarmila a Vlado J


4 názory

není nad to mít pohotového asistenta :))


to vím až teď))


vím, už jsi v seznamu :)


jasnačka))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru