Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lost soul

17. 01. 2000
0
0
1450
Autor
Lalinka

tak pro dnesek trocha anglictiny..
(prominte ti, jez jsem nepotesila.. :-)

I write you letter it wasn’t fun I didn’t know what’s better whether stay or run I decided I am not going to sent it nowadays it was too much hot I was in need of little time to brace ERROR I let your letter lie on the shelf somebody takes him to send and of the sound full of rave it was so much pain, which I felt There was no way I couldn’t pick I tried to keep U at bay … so.. why am I again heartsick..? ERROR It started there – on the net and I have no nearby friend day in day out U were with me – hooked on chat it changed so much – I’m so sad In my eyes there shone a tag like on computer.. ERROR what a hag! like a lost soul of a sailor……..
Merle
18. 01. 2000
Dát tip
Tahle řeč asi ještě dlouho zůstane jen pouhým snem. Tak ještě přeložit karty Magicu, ale tohle je na mě moc...

Katerina
18. 01. 2000
Dát tip
On the net? That's far too much unreal, go out and talk to real people :-)) Otherwise, I wouldn't write a good poetry even in my own language, you're at least trying, it's not bad at all!!

Bibša
18. 01. 2000
Dát tip
No mi si potěšila (hlavně tím, že skládáš a posíláš nám to !), tisknu to, a doma se slovníkem budu louskat, až to budu mít (Karlštejn to jistí), tak ti napíšu kritiku:-)))))

AZALIN
17. 01. 2000
Dát tip
Hmmmm.... klanim se, taky mám občas nutkání skládat básničky v téhle nádherné řeči.. ale myslím, že ji umíš trošku líp.. I LIKED IT! :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru