Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

part II. - studna

11. 06. 2013
4
5
1809
Autor
cvrcka

Byla

Je zde
mám ji

Mám všechno

stezku studnu džbán

A pořád stejně daleko
že na krok přesně
bosky stezkou
vychází ráno
na synkopy

A pořád stejně
bosky stezkou
synků kopy

synků kopy


A vlasy
drží dávnej tvar

když omývám si
sloupek hrdla

a nechám ruku aby vedla
stezičku vody po páteři

ve svítání
dne
každou dobu

pevně

mě paže v sebe v nás vrací

Věřím


I on mi věří


I když...


5 názorů

cvrcka
11. 10. 2019
Dát tip

vznikalo to jako audio, takže to řádkování a členění veršů uznávám být celkem nešťastný :D a teda zájmena ve verších "mě v sebe v nás" to už je vůbec mazec... moc těší, žes nakoukla. moje někdejší životní dílo :) bilancování na přelomu čtvrtstoletí.


lawenderr
11. 10. 2019
Dát tip

moc fajn až k páteři ... pak už jakoby není kam - v sebe v nás se mi zamotaly ruce:)) ale začátek boží!


Mě je litograficky a to je jako  mnohá různá síť do níž implexujeme (d/f)enomeno víry a proto je potíž síly když nesečká chvíly. Sečkávám zde jako na zastávce a tím projektuji sílu do idefix a pak na síti která se vyrovnává a tedy proměňuje objevuji syndroneonicitu.

 


cvrcka
01. 03. 2018
Dát tip
:) he he. Nejsem si jista, ze Tvou rec chapu v zamyslenem vyznamu, ale vychazet by pismak z meho pohledu rozhodne bezrozporu mohl. V kolik u nas pod horou? Skoda, ze se nerozepises vice o parametrech kategorizace dojmu - z toho by krome abstraktni zvucnosti vzesel i smysl sdileneho. Nicmene zvucnost vyjadreni zustava i bez dalsich obsahu lehka. Prijimam s respektem. Ahoj!

Pozemština je laškarázná a družbožírná. Zpěvy Chaosu. Mohl by vycházet knižně, že , ten , písmák. Na člun i čundr, s částmi Nejžíše.

Na požádání smažu. Vaše Cvrcko je vítězství pro dnešek aktuální v pořadí míst na mé sítnici. Vy a milion dalších pixelových trimsignálů. Budiž Vám Blaholíbezně u Cybertriána.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru