Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tantra

18. 01. 2000
11
0
1718
Autor
Seek

Dvě malá pírka krouží okolo sebe. Vznáší se v noci, tam kde je ve dne nebe. Tisíce hvězd jim svítí na jejich pouti. Mám přání...chci tě k sobě přitisknouti. Vznesem se nad zem, jak ta dvě peříčka. V bláznivém souznění bijí dvě srdíčka. Moje a tvoje, dnes zaplatím daň. Políbím nejprve tvou horkou dlaň. Až lásko ucítíš mé tajné znamení, doteky našich těl v tanec se promění. Je to jak najít lék, či slézt vysokou skálu. Pojď ke mě, oddej se tantrickému rituálu. Tantra je umění, pramen skryté síly. Prosím má drahá, vydrž ještě chvíli. Tantra je o citech, o tom co je mezi námi. Vylétni se mnou ke hvězdám, kde nikdy nejsme sami. Dlaně a rty, toť tantrické jsou smysly. Proč se tak díváš, ja vím na co myslíš. Nalévám trošku vína a společně ho pijem. Jsme teď a tady, pro tuhle chvíli žijem. Hladím a laskám tvé roztoužené tělo. Jsme tu jen ty a já, vše co tu býti mělo. Vidím tě celou, já také už nic neskrývám. Miluji každé místo, na které se podívám. Vzrušení narůstá, tvá ňadra jsou tak sladká. Chvíli je držím ve dlaních, kůže jak samet hladká. Bradavky míří dávno vzhůru, věčnost bych si s nimi hrál. Přestože vzdycháš rozkoší, já ti je dráždím dál a dál. Prsty i jazyk potají sjíždějí k tvému bříšku. Po cestě cosi šeptají...velikému křížku. Na břiše klidně spočinou, netřeba nikam spěchat. S údivem na mě pohlédneš, neboj...teď toho nechci nechat. Stehna máš lehce od sebe, svým pohledem mě vyzýváš. Dočkal ses Seeku, teď se snaž! Jsem zvědavá co uděláš. Tvé zábrany jsou rázem pryč a svůdně zvedáš nožku. Zlíbám ji celou, od prstů. Vykřikneš...koušu...trošku. Teď jsi se zachvěla, když rukou přejíždím ti podél stehna. Jsi krásná. Pročs mě tak dlouho nechtěla, ty jedna.. Váhám jen chvilku. Cítím žár jenž z tvého těla sálá. Jsi tak...Nevím jak to říct. Mockrát ses mi takhle zdála. Mockrát jsem ve snu objímal, co byl pouze tvůj přízrak. A váhal zda i v reálu ti tohle všechno vyznat. Skutečnost je však mnohem sladší, než zákoutí mé mysli. Pozvedáš boky abych moh tvou ženskost vnímat všemi smysly. Ochutnávám jazykem tvá nejtajnější místa. Chlape tohle si nezvykej...říká má duše čistá. Posadíš se s ohněm v očích. Vlhká, vášní omámená. A v těch očích se dá přečíst..."Jakube, jsem připravená."
Babetka
18. 04. 2003
Dát tip
Ach... Co můžu ještě dodat, vždyť vše už bylo řečeno... Je to sice otevřené, ale zpracované s citem, takže výsledek je ohromující!! Nemám slov... ***********

Je vidět, že je ti bližší obsah než forma, což je rozhodně lepší než naopak, alespoň to takto působí celkem spontáně. Často u písmáckých básniček smutním, že jediným rytmickým prvkem jim bývá fonetická shoda na konci verše. V tomto případě se však užití této starobylé formy dobře doplňuje s tématem. Místy jsem byl dílkem skutečně pohlcen. Tedy dávám TIPek.

Neewoa
29. 03. 2003
Dát tip
Ó jak vznešené:))...Zaujímavé to zážitky....snáď i prežité...(?):).... ktovie...ale krásne spísané...

Mikimys
04. 05. 2002
Dát tip
Já ti nevím... až moc mi to připomíná poněkud ne zrovna příjemné zážitky... Takže sorry.......nesdílím nadšení tipujících:-(

Amanda
20. 03. 2001
Dát tip
:))))))) Pohadkové, a pritom tak pusobivé, super!!! Máš muj TIP.

Dafne
22. 02. 2000
Dát tip
Cítím z toho vášeň a smyslnost.Je to TIP.Škoda,že není víc takových chlapů jako v téhle básni. Ale na tuhle uspěchanou dobu je to asi dost naivní.

Anonym
02. 02. 2000
Dát tip
skvělé, smyslné, upřímné, život !!!!!!!!!!!!
díky

Seek
25. 01. 2000
Dát tip
Yorick, mozna priste :)

Yorick
24. 01. 2000
Dát tip
Trochu přenádherné, až jsem z toho v polovině začal být znechucený, ale závěr to celkem spravil. JE to upřímné, a kdyby to bylo delší, a "tantricky" pomalejší, už bych to nazval písní. (Add: A erotická je, co by nebyla.)

Šílená
21. 01. 2000
Dát tip
Jakube ... jedna intimni otazka?
smim?
...
...
dostal si od Ní tolik tipu jako od nás?:o)))

castan
21. 01. 2000
Dát tip
Mě se to líbí, takovou otevřenost vlastně asi hledám, nemusí to přerůstat v otrlou schopnost přijmout cokoliv, ale otevřeně vyjadřuje to co má.
Takže se se svým hodnocením přidávám.... :o)

Merlin
21. 01. 2000
Dát tip
... na některé y toho sálá "Osho", na mě "realita". Nádherné. Moc...

Butterfly
20. 01. 2000
Dát tip
tak tohle jsem si nemela cist? a proc? ;)

Seek
19. 01. 2000
Dát tip
moc dekuji vsem za vyslovenou kritiku. takovy ohlas jsem ani vzdalene necekal :)
pro Sly: znam Osha, ale jeste jsem nemel moznost od nej neco cist.
ja dekuji vam..

Tom
19. 01. 2000
Dát tip
Výborné.

Špuntík
18. 01. 2000
Dát tip
velmi otevřený....velmi působivý......velmiTIP

Miroslawek
18. 01. 2000
Dát tip
Kdybych byl pan Hyman KAplan, řekl bych, že je to superlativní. Takhle pravím: je to fantastické. A je to upřímné, otevřené a bez zábran. Dnes se Ti to podařilo, jak bych to nikdy nesvedl. Je moc dobře, že v tom nejsem sám. Občas mám pocit, že hodně lidí chodí s fíkovými listy na očích. Přeju tuhle básničku Tobě a každému. Doufám, že se už brzy dočkám pátku, protože jsi ve mně povzbudil jistá duševní pnutí, které ani netřeba povzbuzovat (fyzická pnutí mám každou chvíli, takže o nich ani nehovořím). Dík a -TIP-

Merle
18. 01. 2000
Dát tip
Zatím nejlepší erotická, co jsem tu četl. Kromě tipu už nemám co dodat.

Sly
18. 01. 2000
Dát tip
Vzak pro Merleho: to nemá s erotikou co dělat, kluku.
Seeku, chtěl bych Ti teď říci mnoho krásných možná i hlubokých slov, ale cítím že je to stejně zbytečné. Nu co dodat, snad jen, četl jsi Osha?
On z toho na mne sálá. Moc Ti děkuju a ...

cítím to tak stejně, opravdu nevím, ci mám napsat, snad jen velký TIP.

zámek
18. 01. 2000
Dát tip
... velmi pěkné. Tohle je záležitost, která se prostě nedočíst až do konce. Asi proto, že právě tak se věci/?/ mají. Děkuji ti.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru