Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

kořeny

24. 08. 2013
5
4
790
Autor
jorel

Dneska jsem putoval Prachovskými skalami, abych nakonec dorazil do Čajového altánku. Pouť to byla věru příjemná a inspirativní, a navrch zakončená skvělým čajem s dobrými lidmi. Kdo by měl chuť na výlet, doporučuji (bližší info zde: http://www.cajovyaltan.cz/ ).

*

cestou k vrcholu
klopýtám přes kořeny
stromy to nehne

*


4 názory

Antoncek
25. 08. 2013
Dát tip

no paráda! Znakové písmo nádherně řaší problém metafor v haiku.... Nebo ne?

(P S: na rovinu přiznám, že o haiku jsem nenastudoval vše, co bych chtěl, ale rozhodně mi pomohl homonymní server.cz)


jorel
25. 08. 2013
Dát tip

ech, nelam si hlavus konexemi. dobrý autor si poradí a ostatním pomůžeme :) sám jsem nejdříve publikoval v nějakém lokálním plátku a později s kamarádem vydal sbírku haiku pod VŠUP. nedávno jsem měl možnost přispět do sborníku vydávaného nakladatelstvím Dharmagaia a v brzké době napíši pár myšlenek a haiku na stránky busido.cz také je možné publikovat na webu, založit sekci haiku v Česko-japonské společnosti nebo malovat veršíky na svitky a ty zavěšovat do tokonom. kdo má dost fantasie anebo vůli, tomu se vždycky nějaká zajímavá cesta zjeví na obzoru :)


Antoncek
25. 08. 2013
Dát tip

jo, podle mého gusta. Jojo, určitě přispěji se svou trochou do mlýna, nejen tipanem, nejen diskuzí, ale fakt nevím. Trochu mám obavy o kvalitní autory bez konexí ve vydavatelstvích (povzdech po diskuzi s jedním takovým ...)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru