Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Somnium

09. 09. 2013
5
5
1788
Autor
Benetka
MOŘE ŠEPTÁ PĚNOU PŘÍBOJE: Že vzdala jsi se bez boje... Teď v písku leží naše těla Milovat ses se mnou chtěla Já Tvé výzvě podlehl snadno Vzdorovat Tvým očím není radno Tak mazlíme se pod hvězdami S vlahým vánkem jsme tu sami Stejně i Tvá ústa vlahá jsou To Lásky touhu nezapřou... Tvá hebká pleť je jako mech Rád Tě hladím po ňadrech Na žádostivost je to lék Ty strmé štíty bradavek I oblé křivky Tvého bříška Jako otevřená bílá knížka Z níž rty svými zkouším číst Než zašeptáš:Už obrať list... Kde chrám svůj má Venuše Smíš vstoupit ženě do duše Zlehka ústy laskat jemně Předám něžnost co je ve mně Pak v hlavě rozum umírá Poupě v růži když se otvírá A stále zrychluje se dech Pode mnou ležíš na zádech... Přítomnost náhle se ztrácí Ve výškách kde létají ptáci..

5 názorů

Benetka
13. 08. 2022
Dát tip

Děkuji velmi pěkně! :)


Zeanddrich E.
13. 08. 2022
Dát tip Benetka

Hezká báseň


Kočkodan
09. 09. 2013
Dát tip
Pozornost uprenou na prubeh slasti nikdo z nás nevidel tu zelvu kozatku, tretí den nanásím lécivé masti, pekne se potvora zakousla do zadku...

Vampirelord
09. 09. 2013
Dát tip

***T


Čudla
09. 09. 2013
Dát tip

/*


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru