Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jindřišská věž, trio a Norsko

19. 09. 2013
0
0
1311
Autor
Zbornik

V pondělí 23.9.2013 od 19h Vás zveme na další pravidelné autorské čtení povídek z kulturních serverů Totem.cz, Pismak.cz, Literra.cz a dalších tvůrců povídek. Autory povídek v rozsahu 1-2 strany A4 prosíme, přineste své texty s sebou!

 Hudba: Freejazzové trio Malé dechové cvičení vzniklo v květnu 2012 po akci Harmonické spektrum lounské sirény. Tvoří jej hráč na klarinety, saxofony, fujary a další dechové nástroje Michal Hrubý (dříve Neočekávaný dýchánek a Kapitán Kajman, nyní Jazz Kohnspiracy, Trio Salaš a Hyvää Matkää!), tubista Jan Střížovský(jazzový S band, staropražský folklor hrající Motovidlo a Duo Švejk, především ale vinikající kontrabasista) a saxofonista Jan Grunt (jinak skládající novou vážnou hudbu, ať již elektronickou či pro klasické nástroje).


Ve druhé půlce večera se můžete těšit na poutavou besedu s cestovatelem a dobrodruhem, Jiřím Procházkou, který na vlastní pěst procestoval severní Evropu. Jako vždy bude vyprávění proloženo promítáním fotografiíí! Více info: ctenivevezi@gmail.com(Petula,Martin)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru