Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sen

29. 10. 2013
2
1
637
Autor
Bunda

Jednou zdál se mi sen promluvil ke mně muž ten muž mi řekl Tome tvého života jsem se zřekl.Života si nevážíš piješ kouříš a ve škole se nesnažíš.Proč tohle rodičům děláš neuvědomuješ si co pro ně znamenáš.Máma s tátou život ti dali ale ty jim dáváš důvod aby se akorát trápili.Rodina je pro tebe všechno co můžeš kdy mít tak se seber chlape a přestaň navenek hnít!Tomáši přestaň kouřit a pořád pít  tohle není cesta takový člověk ty by jsi neměl být.

A muž stále pokračoval vyčítal mi jak se chovám k holkách,že nejsem vděčný za lásku,ale že hledám pořád nějakou vysněnou krásku.O tomhle život Tome není,nemůžeš mít to nejlepší a ostatním pod nohy házet kamení.Řekl jsem mu že se změním, že chci být nový člověk ale nevím kde začít nechci skončit  v pekle a tam se smažit.Prý ať začnu u sebe to mi řekl  potom roztáhl křídla a vzlétl.Byl to můj anděl strážný a tohle je fakt vážný.Tak rozhodl jsem se že se změním začnu hned ráno,rodičům se omluvím za mé chování a za to jaký jsem budu nový hodný Tom rozhodl jsem.

Už je to několik měsíců co jsem měl tenhle sen a od toho večera mám krásný každý den.Začal jsem na sobě pracovat ,jsem hodný člověk mám holku jsme spolu šťastní a začal jsem i dokonce pilně  studovat.Děkuju ti anděly,že jsi ke mně promluvil a v dobrého člověka mně přetvořil.

Za všechno co mám děkuji jen tobě,ukázal si mi jak správně žít bez tebe bych nedokázal přestat pít,bez tebe bych jenom hnil jako to spadlé jablko a v puse bych měl marihuanové brko,ale takový nejsem a jsem za to rád ty jsi můj kamarád který mi ukázal jak žít a jakým člověkem být.Navždy ti budu vděčný a ty na oplátku buď na mě v nebi pyšný J


1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru