Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Frankfurt, Schulstrasse

02. 11. 2013
6
7
1418
Autor
papouch

Kdokoliv koliv, jó! Kdo ko... live

Kolí Frankf liv (ajv)

kamkoliv v okolí

vliv kolíků lvích

a tání katolíků, hůů!

 

Jo! Hůů těch sov

ovívaných vejřím peřím

těch nevěří cích cích

samy osoby o sovách

by sobě

 

Kéž kdež když a iž

pakliže pokličkou na líčko

potažmo libo-li vidličku? leč -

lež: mi je milo

v poli

 

Tam dám já trám

však zasek´ jsem se

zasexemse, semsám

plus havraní krrrát sečteno

rovná se

 

 

Schulstrasse


7 názorů

Perinbaba
10. 02. 2020
Dát tip

Nemám ani bujnú fantáziu a toto dielo veľkolepé ma pohltilo. Netreba vysvetľovať,  je nadčasové


Diana
03. 11. 2013
Dát tip
To tedy fakt musel být zážitek! Ale jak to máme my někteří, s nižším IQ, vytušit? Mimochodem, žertovala jsem - a doufám, že ty v té odpovědi taky :-) Teď, když to znovu čtu, ujasňuje se mi, že z první sloky vyplývá to úspěšné nalezení parkoviště a kdybych byla pozornější, musela bych vycítit, jak se zalykáš dojmy z nádherných obrazů ve sloce druhé a třetí, zatímco tuplované "zasek' jsem se" tvůrčím způsobem obměněné naznačuje tvou úspěšnou konverzaci s tou paní. Tak se omlouvám, někteří z nás potřebují trochu popostrčit... Konečně mohu tvoje dílo jaxepatří vychutnat. Dávám tip a doufám, že půjde do výběru!***

papouch
02. 11. 2013
Dát tip

Milá Diano, máš pocit, že musím vytvářet hovadinky pouze pod vlivem chlastu, či mne máš za notorika potácejícího se mezi hrobem a deliriem?? Tvoje poznámka mne ... hmm.. nechci řící "urazila", ale rozladila určitě.

Tahle dadaistická pitomůstka je pouze ventil, kterým jsem vypustil přetlak po jedné příhodě ve Frankfurtu nad Mohanem. Jeli jsme tam s kamarádkou mou starou škodověnkou na výstavu, já vypleščenej jak kuře (Praha je proti Frankfurtu zapadlá dědina), kroutím volantem a hledám, kde zaparkovat... našli jsme parkoviště, vše v pohodě a když jdeme pryč, tak si říkáme - abychom našli auto, kde parkujeme? Schulstrasse, tak to si zapamatujem... a jdem do galerie, kde jsme strávili úúžasných asi 6 hodin (Dürer, Boticelli, Klee, Renoir, Holbein atd atd..) .. rozjívení a vykolejení jdeme zpět k autu a zastaví nás nějaká paní a ptá se, jestli nevíme, kde je tu Schulstrasse .. já se nafoukl jako kohout a s upřímnou znalostí frankfurtského rodáka jí vysvětlil, kde Schulstrasse je ... Muselo to nějak ven a tohle je výsledek. Psaný za střízliva.

Opravdu nenávidím, když ¨musím vysvětlovat vtip.

Už na písmáka fakt nic dávat nebudu.


frank furt, dolar občas...


Kočkodan
02. 11. 2013
Dát tip
Líp ti bude brzy zase, zapomenes na Schulstraße. Nemysli uz na Frankfurt, to más potom záchvat furt. :-)

Diana
02. 11. 2013
Dát tip
Z čeho ses tak zřídil, papouši? Vodka? Rum? :-)

dadadik
02. 11. 2013
Dát tip

:)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru