Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

… UTOPENEC … Aneb – PoDraKovKa …

20. 01. 2000
2
0
1798
Autor
Daimon Terr

DoBrou Chuť ...:o)

Prkénko s nožem si nachystej … Hromadu párků k tomu … Cibuli krájej na tenko … Octem prolívej předvařenou vodu … Trošku DEKA neuškodí … Bude to mít šmak … Trochu soli se taky hodí … Uvidíme … Co se stane pak … Minutou ticha uctíme … nebohého vepře … K nakrájeným párkům přidáme … Trochu toho pepře … A hlavně …! NePřePepŘi toho vePře …:o) Čtyřlitrová sklenice … Se čistě tváří velice … A utěrka, jako zmoklá slepice, uschnout snaží se … Na kovovém potrubí … Snad Ji to NezHuBí …:o) Párky jemNě do sklenice naskládej … Cibulí a feferonkou občas prokládej … Připraveným nálevem prolívej … Na spotřebu se nedívej … Pokud máš všechno hotovo … Požádá Tě o slovo kus celofánu … Jen jej přilož … Na sklenici … Ke skleněnému rámu … Zavaž … A je to … Má to ránu …:o) Feferonka s cibulí … Se k Sobě … Smilně přitulí … V MiLostNém souznění báječné enzymy, do okolí vypustí … ExTrémNíMi chutěmi … Vláčné maso napustí … A PaCHuTě … K Němu nepustí …:o) Několik dnů v lednici … Ve tmě … V tichu … Na polici … Utopenci čekají … Těšíš se na Ně potají … Jednoho dne dozrají … Plody chutné … Vydají … Ta chuť … Ten šmak … To nemá ani ŠPAK … Talířek si nachystej … S chutí UToPenCe pojídej … Jestli je Ti i potom blbě, pak příště tolik NeChlaStej …:o)
Daimon Terr
29. 03. 2005
Dát tip
Díky moc. už je to dávno, co jsem tady něco psal. Jo jo ... sladké a lahodné dny mládí ... ;-))

Elin
21. 12. 2004
Dát tip
Supéééééér recept TIP + KLUB

Gala
24. 01. 2000
Dát tip
:-) Tak a teď jdu na utopence.

Bříza
24. 01. 2000
Dát tip
MÁŠ MĚ NA SVĚDOMÍ !!! Slintám jak Pavlovskej pes a na utopence nemůžu jít (služba).
Uděla jsi ze mě "milostné zviřátko", který za utopence prodá vlastní matku !!! To mi příště nedělej !!!

Merle
21. 01. 2000
Dát tip
Mám kamaráda, kterej je miluje, hned mu posílám majlíka, aby si to přečetl. Ikdyž utopence nejím, říkám: zbytečně dobrý :-))

Miroslawek
21. 01. 2000
Dát tip
Mňááááám. Lehce zamřelý odleželý TIP

Katerina
20. 01. 2000
Dát tip
:-)))
Konecne neco optimistickeho! Ale ja utopence nerada, nezkusil bys palacinky?

Butterfly
20. 01. 2000
Dát tip
:))))))))))
nezkusil bys psat slogany do reklam? :)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru