Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Limerick Jindřichohradecký

22. 02. 2002
2
0
1217
Autor
P_S_Ediot

Když jsme byli naposledy v Jindřichově Hradci,
řvala jedna důchodkyně, že jsme všichni spratci.
My jsme ale otrlí -
penzisti jsou nevrlí?
Ale co, tak ať si.
witchbaby
24. 02. 2002
Dát tip
..8) Ale jinak je Hradec pěkné misto na zemi, viď?

Leclajr
24. 02. 2002
Dát tip
Jo duchodci, ty furt pruděj!

;-))

dablik008
22. 02. 2002
Dát tip
podle me moc rychle a zbytecne rychle ukonceno, nejakej poradnej napad tomu chybi, je to takovy suchy konstatovani, a to nikoho moc nepobavi :o)

Yenn
22. 02. 2002
Dát tip
Nepochopim, jak sem nekdo muze prepsat verse uvedene pod odkazem (nepamatuji si, kdo ho tam daval) uverejnenym v kritikach pod jednim z Albireovych limericku. :-(

P_S_Ediot
22. 02. 2002
Dát tip
Jéje, to jsem nevěděl, díky za tip, Yenn! Těch prvních devět limericků na tom odkazu ty jsou totiž moje. Vyšly před lety v soutěži časopisu F&C Textáze a myslel jsem, ze to už nikde neexistuje - tak jsem si říkal, že je dám sem. Vydávat zde cizí dílo za své bych si přece nedovolil :))) Ale mám jich víc než těch devět a postupně sem přidou i ty zbývající... Je pravda, že zrovna ten Hradec je tam jinak a já si z hlavy nevzpomněl, jak to přesně bylo, tak jsem to sem včera z hlavy napsal jinak, a s kratším koncem. Orignálně to bylo takto: Když jsme byli na zájezdě v Jindřichově Hradci, Řvala jedna důchodkyně, že jsme všichni spratci. My jsme ale otrlí, důchodci jsou nevrlí a z téhleté obzvlášť mají srandu v celém Hradci. Ta původní je asi lepší, to je pravda... :o)

:-))))

Krel
22. 02. 2002
Dát tip
hmm...

papouch
22. 02. 2002
Dát tip
papouš dá tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru