Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mám problém a urológ mi nevie pomôcť

12. 04. 2014
2
23
4095
Autor
Syd Octopus

Vážení Písmáci. Už dlho ma kvári jedna otázka, čo spať mi nedá. A preto by som sa rád podelil o svoje pocity s vami, aby ste mi mohli napísať, čo si o tom myslíte. Kúpil som si ukulele. A bola k nemu brožúra, kde naň odporúčajú ladenie A-D-F#-H. Všade na nete sú však akordy k piesňam písané pre ladenie G-C-E-A. Musím sa priznať, že mi to prináša isté hipsterské potešenie. Ale zase, pri hraní som o celý tón hore, pokiaľ si tie akordy neprevediem o dva poltóny hore. Čo tiež samozrejme nemá daný efekt. Čo myslíte? Mám si užívať svoju výnimočnosť, ktorú zdieľam so všetkými zákazníkmi lidla, alebo ísť s prúdom a podlatiť svoje ukulele o 2 poltóny?


23 názorů

papouch
06. 05. 2014
Dát tip

jIkÓ, víš co? .. nevíš ... ale jávim: přijeď na Medlov, dořešíme tento proublém tam..


JiKo
05. 05. 2014
Dát tip

Urolog by ti řekl vyser se na to.. ale jelikož by mu tato rada přišla divná a nevhodná (proč jinak chodí lidi k urologovi když srát můžou?) ... tak radím přeladit. Ale jen protože jsem celej život musel transponovat všecko na kytaru a jako nevzdělanec neschopnej transponovat z hlavy, sem si nezadrnkal nikdy s nikým....

Kromě chrousta a papoucha , ale ti se uměj přizpůsobit :-)...

avízo všem, doufám, že je to tu ještě dobrým zvykem :-)


Admin A
24. 04. 2014
Dát tip
Kdybych měl dvacetiletou whisky a drahý kubánský doutník, taky bych si pustil ódu na radost a oslavil tuhle diskuzi, ale nemám nic z výše jmenovaného, čili neslavím :-)

papouch
23. 04. 2014
Dát tip

A to já zas jo. Otevřel jsem si dvacetiletou whisky, zapálil drahý kubánský doutník a pustil si Ódu na radost! Takováhle diskuse si přece zaslouží, aby ji člověk, navíc admin, řádně oslavil!!


Admin A
22. 04. 2014
Dát tip
Norsko, buď si jist, že já tohle rozhodně neoslavuji.

Syd Octopus
21. 04. 2014
Dát tip

norsko, ty si podobný magor, ako niektorí nemenovaní jedinci z tohto serveru, medzi ktorými nemenujem graya, ktorí si myslia, že jediným dôvodom na zverejnenie potrhlej diskusie je nejaká žabomyšia vojna medzi tunajšími na hlavu padlými básničkármi... vytiahni si hlavu zo zadku a poobzeraj sa okolo seba, dík


Norsko 1
20. 04. 2014
Dát tip

onanismus autora, který jednu debilní diskuzi přebíjí ještě debilnější a je za to místními adminy oslavován, starej, průhlednej recept, že vám to ještě žerou


Zordon
14. 04. 2014
Dát tip

Tak to já vím jasně, že mám ladit své ukulele jako housel tedy G-C-E-A, ale nevím jak to udělat, když jsou na něm už jen tři struny :)


když ti neporadil urolog, zkus třeba neurologa...

Syd Octopus
13. 04. 2014
Dát tip

ešte ma zažaluje za autorské práva


no práávě:(


papouch
13. 04. 2014
Dát tip

cože jsme? Inakúl? ... vlastně ano. I na kůl jsme. Mučednický, bolševický, imperialistický; zahnívající na pokraji propasti.

Já bych si koupil v lídlu ukulele tři, jedno bych naladil podle návodu, druhé podle sebe, třetí bych nechal, ať se naladí samo a čtvrté bych naladil C-C-C-C, to se pak člověk nemůže splést.

Schválně, co na to AdminA? Jak by ladil on? (Nejspíš by ladil jako Aladin. AdminB by ladil jako Bin Ladin. Atd...)


Syd Octopus
13. 04. 2014
Dát tip

jsem? takjo :)


hynajs
13. 04. 2014
Dát tip

na co si to tady zase hraješ?

bolševici jsem..připosraní..a myslíte si, jak jste in a cool..jen bezvýznamné nuly se ve vás hnuly a vyvrhly se ven, aby se ukázalo, co jste vlastně zač


StvN
13. 04. 2014
Dát tip

Resim problemy s prutahem, ktery nam praska, prestoze v prvnim i druhem kroku mame materialu dost, bohuzel se ukazuje, ze to bud nestaci nebo to nema reseni v prvnim ani druhem kroku, ale ma to reseni ve tretim, ctvrtem, patem a sestem kroku. Ovsem krome toho, ze muzeme jeste pouzit o neco lepsi material, ale ten beztak nemame k dispozici. Takze makej a treba se zadari:)


oran
13. 04. 2014
Dát tip

to neni chyba, ale preklep. na preklepy, pokud nejsou v basni se neupozornuje, protoze kazdemu, krome tady iv je jasne, jak to oran myslel ze.


CHobotnice Syde: ale ne. Oran akorát napsal chybu a mě napadlo, že bych

z dobré vůle

ho na ni mohla upozornit

víš?

pa, dobrou:)

iv


Syd Octopus
12. 04. 2014
Dát tip

do oranovi príjemných? no tak, to snáď nie...


:oran:"do" Tobě příjemných


oran
12. 04. 2014
Dát tip

tato diskuse je krajne nevhodna na hlavni stranu, je mirne kryprofasisticka a mohly by z ni byt problemy pro admina A, ktery se problemum rad vyhyba.

sve kule syde si nalad to tobe prijemnych poloh. :-)

 


já bych to nechala, jak to je


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru