Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Různoforemnost lásky 1.díl

21. 04. 2014
0
0
311
Autor
krahujec0

 

Pomalu jsem procházela vyšehradskými cestami a čekala na odzvonění 14. hodiny. Byl slunný jarní den a svěží vítr mě chladil a hladil všude po těle. Zahleděla jsem se do dálek nad řekou a přemýšlela o svém životě. Na tomto vzácném a vznešeném místě začala moje první láska, první velké okamžiky…spojené s prosbami k Bohu - abych dostudovala gympl, úspěšně absolvovala vysokou školu, posléze se zařadila do produktivního života a prvního zaměstnání, o kterém jsem si přála, aby mě co nejvíce naplňovalo a měla také rodinu, manžela, děti a byla tak ryze-jednoduše spokojená.

Jenže život mi ukázal odvrácenou tvář, o které jsem tehdy naivně a slepě nevěděla a malovala si svůj svět představ o spokojeném bytí, lásce a prožitků, které nikdy nepřišly.

Můj syn Vladimír má nyní 11 a Klárce bude 7 let, jsou pro mě vším, ale bohužel musím říci, že i prokletím. Jejich otcové mě přivedli do obrovských problémů a v podstatě znemožnili na dlouhý čas chodit do běžné práce. Abych zaplatila nájem, uživila sebe a své děti a poplatila běžné skromné životní potřeby, školu, MHD, pár kroužků, oblečení dětem… musím mít alespoň 25 tisíc korun. Když sečtu všechny příspěvky od státu a mrzké výživné stanovené soudem pro obě děti, stále mi okolo 15 tisíc chybí. Bohužel mě má rodina zavrhla a zbyly jen negativní vzpomínky na rodiče, kteří mě již v osmnácti vyhostili z domu.

Díky tíživé finanční situaci jsem se rozhodla intenzivně hledat muže, který by nás všechny zajistil, popřípadě nabídnul u sebe bydlení, miloval mě i mé děti a založil tak rodinu. Díky své mimořádné kráse a přitažlivosti, velmi slušnému jednání a úsměvu, celkové positivní energii mi mnoho mužů nabízelo dlouhodobé vztahy, dokonce i někteří byli euforicky zamilovaní, ale jakmile slyšeli o tom, že mám dvě malé děti, rázem se jejich tvář proměnila v nejistou. Někteří to prostě zabalili hned na začátku, někteří vydrželi pár týdnů…měsíců, než se seznámili s dětmi a zažili s nimi pár chvil, ale nikdo z nich do toho nešel naplno. Tento proces trval léta a já pořád naivně myslela, že najdu tátu pro své děti, milujícího manžela, romantického partnera a skvělého milence, který bude okouzlen obrovskými mnohonásobnými orgasmy, vášní… a krásou mého těla, oddaností, šarmu a především prožít společnou euforii při vyvrcholení mého mokrého orgasmu.

Znala jsem svou cenu a má laťka byla nastavena velmi vysoko.

A roky a roky bezvýsledně plynuly a všichni potenciální partneři se díky mé vysoké laťce vytráceli sami nebo jsem je zavrhla a opouštěla. Nakonec z těch mnoha desítek mužů se nenašel ten správný - bohatý, velký, silný a oddaný chlap, který by nás všechny zajistil a postaral se o nás. Nakonec mi z těchto mnoha schůzek vznikaly jen problémy a výhružné SMS, abych vrátila prstýnky…peníze a další věci, které byly jen zapůjčeny a do toho nenávistné řeči o tom, jaká jsem vychytralá podvodnice, s kterou si nikdo ani nevrzne…

Doba se zhoršila a nájemné bytu 2+1 s energiemi překročilo částku 10 tis, jídlo a náklady na děti se rapidně zvyšovaly a pomalu a jistě jsme se začínali propadat do těžké chudoby. Po zaplacení nájmu a rozpočítání denní částky na jídlo pro všechny nezbylo najednou ani na družinu a obědy ve škole, natož na MHD a kroužky, ze kterých postupně časem musely odcházet. Oblečení jsme již nakupovali pouze v sekáčích a byli rádi, že se vůbec našetří na nové boty. Najít dlouhodobé a stabilní zaměstnání, při tom sama vychovávat a uživit dvě malé děti, které častokrát onemocněly, vše zvládnout a mít natolik benevolentního zaměstnavatele, bylo prakticky nemožné. Všude, jakmile zjistili, že mám děti, nebo jsem byla nucena je hlídat, dřív nebo později se se mnou rychle rozloučili.

Má situace byla více jak neřešitelně obtížná a stresující.

Nezbývalo mi než prodat své tělo a vydělávat prostitucí.

Ale má duše mi nedovolila znesvětit tu krásu mé osobnosti a charakteru, nechat nad sebou funět kdejakého…anonymního klienta, který se egoisticky udělá a pak odejde…

Přemýšlela jsem a přemýšlela, samozřejmě také o riziku a nemocích, abych uchránila své děti a také o stabilitě příjmů a prožitcích, které by mi přinášely pocit uspokojení a čistoty.

 A vše se najednou začínalo obracet, když mi do cesty vstoupil Karel - mladý, pohledný kluk ze zlatnictví v naší čtvrti a oslovil mě. Velmi slušný mladík, seriozní a sympatický, pocházející z velmi bohaté rodiny a pozval mě na oběd. Samozřejmě jsem pozvání neodmítla a s radostí se na setkání těšila.

 

Střih/

I když mě bylo tenkrát 34 a Karlovi 25, stále jsem věřila, že to bude právě on, kdo mě bude milovat a zabezpečí.

Pečlivě jsem se připravila a namalovala, oblékla nejlepší šaty a jarním svěžím dopolednem pospíchala na schůzku. Šaty mi dokonale obepínaly dokonalé tělo, a větřík odhaloval právě oholené nohy, hebké a něžně došlapující, lesknoucí se od poledního slunce.

   

V restauraci již Karel netrpělivě čekal v separé a pohotově mi podával ruku. S úsměvem mě přivítal a začalo tak naše první rande plné euforické komunikace. Alespoň jsem si to tak myslela do doby, než se mě zeptal, zda by na chvilku mohla přijít jeho přítelkyně Šárka. Zesmutněla jsem a odpověděla, že jí ráda poznám.

Opravdu za chvilku přišla a vášnivě Karla políbila. Obě jsme si podaly ruce a přátelsky objaly, přitom mi zašeptala do ucha: „ Vítám Tě Jitko mezi námi.“

Trochu jsem znejistila, když narovinu začali vyprávět svůj příběh, že hledají partnerku pro život a rádi by žili v souznění ještě s jednou ženou, že jsou takto založeni a chtěli by žít ve třech. Šárka očividně svými pohledy dávala najevo, že jsem jí sympatická a Karel taktéž byl nadšený z toho, že tu jsem s nimi a otevřeně hovoříme. Trochu mě to šokovalo a stále jsem je pozorně poslouchala a nedokázala uvěřit tomu ,co říkají. Přesvědčivě mi nabízeli pomoc a zajištění, že mají oba velmi dobře placené zaměstnání a že není problém darovat 20 tis měsíčně, když budu jejich partnerkou. Zároveň zdůrazňovali, že chtějí vzájemnou lásku ve třech, ryzí a čistou oddanost a samozřejmě vášnivý, velmi častý sex ve třech. Celá komunikace s těmito seriózními partnery zněla velmi přesvědčivě a tito lidé měli navíc velkorysou nabídku a moc, kterou jsem velmi rychle pochopila, když mi Karel dal do ruky 20 tisíc korun s přáním, abych o tom vážně přemýšlela.

Rozloučili jsme se něžnými polibky a já spěchala pro děti do družiny s pocitem záchrany pevně držela získané peníze, abych děti zabezpečila.

 

 

 

 

 

 

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru