Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cherchez la femme, pardieu!

29. 05. 2014
2
4
1040
Autor
Josephina

 

 

 

Po shlédnutí dokumentu o ukrajinských oligarších

a jejich nenasytných krasávicach mám v hlavě navždy definitivu:

Za vším hledej ženu, přísámbu!

 

 


4 názory

Cypherion
19. 06. 2014
Dát tip

seš tak nadčasová


Antoncek
16. 06. 2014
Dát tip

Asi to tak má bejt, třeba bychom jinak dávno vymřeli. Já jsem trochu zamrzlej byl vždycky, žádný rajdy, a proto to teď můj organizmus dohání. U toho porna, haha. Písmenkovýho a veršovýho, s duší. (jinak doufám ve vnímání nedoslovnosti v mých komentech).


Josephina
05. 06. 2014
Dát tip

když vám mužům jde většinu života, co se týče žen, hlavně o dobrej sex a až na konci života většina začne hledat tu hodnou romantičku, zatímco většinu života vás bavěj rajdy ..... a to jsou většinou kalkulačky, praktický milovnice matérie, žádný romantický citový dušinky - pro ty platí to banální - ženy mají rády romány, muži příběhy ;-) asi ti neporadím, protože v tom mám pořád hokej


Antoncek
02. 06. 2014
Dát tip

Je sice fakt, že je pozdě, ale dospěl jsem k adoraci porna. Víš jak mnoho a levně je k mání hezkých, nenasytných mrdavic?! Už nikdy, minimálně v příštím životě, se nenechám vydírat ani citově, ani přes děti.

 

Maj sa, Josefko.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru