Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cuprumov veřejnosti aneb tištěná Procházka po duši mezi lidmi

25. 06. 2014
1
6
871

Bývalý člen komunity Písmák Cuprumov dnes sbídá podporu k prvnímu veřejnému vydání básnické sbírky Procházka po duši. Nezapomněl na svou rodnou hroudu a rád by o podporu požádal i členy této komunity. 

Projekt běží na této adrese: https://www.startovac.cz/projekty/prochazka-po-dusi/

O čem je Procházka po duši?

Mou prvotinu bychom mohli definovat jako kolekci básní různých témat i tvarů. Musím se přiznat, že rýmy mi nikdy moc nešly, a proto je záměrně ve svých básních nevyužívám. S oblibou tvrdím, žerým je pro mě zbytečný luxus nebo nerad podřizuji obsah formě. Osvojil jsem si za svůj tvůrčí proces volné řetězení pocitů a myšlenek. Básně mé prvotiny jsou plné obrazů společnosti, surrealistického pojetí běžných věcí a především upřímnosti. Možná se to zdá jako klišé, ale hlavní kritérium mých básní je opravdu upřímnost.

Jak bude sbírka vypadat?

Když jsem se rozhodl znovu vydat moji knižní prvotinu, přál jsem si, aby byla pokud to bude možné stejná jako první. Samozřejmě nějaké změny budou zapotřebí. Rád bych nechal dodělat korekturu, kterou původní kniha postrádala a rád bych, aby prošla i rukou grafika písma. 

Parametry sbírky: 

formát A6 (vleze se do zadní kapsy kalhot), používám standardní 80 g papír (schopnost čtení nijak neovlivní), bude mít mezi 60-70 černobílých stran, vazba lepená, ilustraci neobsahuje

A kolik bude výtisků?

To záleží jen a jen na Vás. Čím více čtenářů bude mít o mou sbírku zájem, tím více výtisků se povede vydat. Byl bych moc rád pokud by se počet výtisků přehoupl přes 100, ale jak říkám je to jen a jen na Vás.

Budu rád, když mě podpoříte, ať už přispěním, sdílením nebo dobrým slovem.


6 názorů

Bohužel už nefunguje. Zrušil jsem ji, nenesla žádné výsledky. Trochu mě to samotného zklamalo. 


Milly
16. 07. 2014
Dát tip

Aha.., dobře. Jen mě mrzí, že už si nevybavuju, jak jsi psal, případně co jsem četla. Už je to tak dávno....

 

Není zač. ;-) Zkusím předat dál.... A ta stránka na Facebooku, jak jsem koukala, Ti už nefunguje...


Ahoj, moc děkuji za podporu. Kvůli vydání to nebylo. Vznikl zde menší konflikt s adminem, ale k tomu se moc nechci vracet. Spíše jsem chtěl oslovit prátele, které jsem tady měl :)

 

Děkuji moc ještě jednou-


Milly
08. 07. 2014
Dát tip

Jen mi tedy přijde škoda, žes svou zdejší existenci Cuprumov smazal.. Pokud to bylo kvůli vydání textů, tak mi to přijde zbytečné.. Kdo má oblíbeného autora, koupí si jeho dílo, i kdyby valná část těch textů byla už publikována na Internetu. Navíc aspoň pro mě mají staré kritiky vzpomínkovou hodnotu.


Milly
08. 07. 2014
Dát tip

Prohlížím si ten projekt, dívám se na Tvůj blog..- uvidím, ale každopádně jsem ráda, že jsem tu na ty odkazy narazila. (taky jsem teď na Písmáku zas po dlouhé době) :-) -t-


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru