Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka měsíce - Červen 2014 - Vyhlášení

27. 07. 2014
0
24
1340
Autor
StvN

Hlasovali: Vigan, Zdenda, Antonín8, Janina6, reka, K3, Švédsko 1

Třešně Fanynka Vigan 10 bodů    
Uprchlík Makoves 6 bodů    
Vzpomínky na budoucnost Vaud 7 bodů  


24 názorů

StvN
29. 07. 2014
Dát tip

Tvůj literární názor nám bude moc chybět. Hodně autorům jsi pomohl k tomu, aby se naučili pořádně psát. A tvoje inteligence a logika zkrátka bere dech. Povídka měsíce tvým odchodem děsně ztrácí. Ale co už. Život jde dál. Doufejme, že tam, kam míříš, budeš stejně užitečný, jako jsi byl tady.


StvN
29. 07. 2014
Dát tip

Jani, ano, byl bych rád, kdyby se tu dalo volně dýchat. To by ale prudiči Lakrov a Zdenda museli přestat prudit. Další možnosti jsou.


StvN
29. 07. 2014
Dát tip

Lakrov: takže ty chodíš do veřejné události spojené s PM, kde se může každý libovolně vyjadřovat, vkládat svoje komentáře k textům a očekáváš, že na tvoje slova se reagovat nebude? Budeš to dokonce lidem vnucovat? Ty seš borec. Ty si to tu vážně chceš udělat po svém. Ještě že to není možné. Tohle je diskuse a každý komentář JE výzvou k diskusi.


StvN
29. 07. 2014
Dát tip

Zdendo, jaká jiná je tohle zkušenost než osobní? Bavili jsme se spolu dost. Nebo potřebuješ hladit, aby to bylo dost osobní?


Janina6
29. 07. 2014
Dát tip

Bože, to je řečí kvůli tomu, že Lakrov se nelíbila Viganina povídka :-) nechme lidi dejchat... i když to dusno poslední dny se moc dejchat nedá.


Lakrov
29. 07. 2014
Dát tip

Pro Vigan: Pokud v komentáři zmiňuji něčí dílo (nebo jeho samotného), posílám mu zároveň avízo. Smyslem takového avíza není výzva k diskusi (různici), nýbrž upozornění, že takový komentář vznikl a kde leží. Jedná se přece o názor, který je určen především autorovi díla, a ten by se, nebyv upozorněn, mohl cítit pomlouván. Je milé vědět, že se kvůli tomu nezlobíš.

Gratuluji k vítězství, děkuji za avízo a těším se na tvé další povídky.


StvN
28. 07. 2014
Dát tip

Jste si dost podobni, takze si urcite budete rozumet. 


StvN
28. 07. 2014
Dát tip

Mam s lakrovem osobni zkusenost. Spekulace znamena, ze clovek mluvi o necem, o cem nic nevi. Je to tak, jak rikam. Tecka. 


StvN
28. 07. 2014
Dát tip

Zdendo, nikoho neblokuji pro jeho nazory. Jestli se hodlas chovat jako lakrov a budes mi podsouvat neco, co neni pravda, tak ahoj. To stejne ke tve spekulaci ohledne bohouse. 


Lakrov
28. 07. 2014
Dát tip

Pro Vigan: Vkus čtenářů bývá různý, s tím těžko něco uděláš a s názorem čtenáře můžeš udělat  to, že se s ním smíříš, nesmíříš nebo se jím necháš ovlivnit, ale těžko jej můžeš dodatečně změnit. Získávat názory čtenářů je důvod, proč se tady scházíme, takže předpokládám, že ač se ti ten můj (u téhle povídky, vzpomínám si, že jich tu máš víc) zdá nelichotivý, nezačneš se na mě kvůli tomu zlobit :-)

Děkuji za avízo.

P.S. Nerozumín, co znamená věta "Ta povídka byla o PSANÍ".


StvN
27. 07. 2014
Dát tip

Vigan. Ta povídka je napsaná skvěle a právě tím nářečím to kořeníš dokonale. Z Lakrov si nic nedělej, svým postojem k literatuře zcela zhmotňuje pojem diletant. To vůbec nemá cenu řešit. Navíc je to od povahy zlý člověk, který vždy velice nenápadně a tak, aby nebylo znát, že to dělá záměrně, ponižuje svoji oběť. Už ta poznámka o nářečí svědčí o tom, že si moc dobře uvědomuje jeho roli v textu, zároveň ví, že svou kritkou zrovna tohoto prvku způsobí největší škody. Znám je i jeho motiv. Bohužel pro tebe to je můj výběr, který takovou reakci způsobil. Lakrov většinou jednoduše neguje moje komentáře u povídek. Jeho hlasování z těchto důvodů nebereme v potaz, nicméně zvažuji ještě trvalou blokaci, protože vždycky akorát napáchá více škody než užitku.


Janina6
27. 07. 2014
Dát tip

Gratuluju, Vigan :-)


StvN
27. 07. 2014
Dát tip

Vigan hurá.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru