Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O tom, jak Tom je atom. Aneb Kudybrk je voyer.

22. 08. 2014
0
0
765

No... jak bych začal? Je to taková trochu mírně papředlouhá doba, co jsem se , coby Kudybrk, rozhodl vyprávět, nebo spíš jako napsat, co se mi děje. Vskutku dlouhý čas. Jak nudle obra. Tak k věcem:

Pes Pes měl blbý nápad:

Pes Pes: "Jsem jen dva. Najdeme si přítele?"

Kudybrk: "Ne."

A v tom přibzučela táákováá velká mócha, která se přejmenovala na matrice, na jméno Tom. Dříve se jmenovala Moucha, předtím Mócha. Měla však debilní děti, kteří jí říkali Móta. Tak se ta Mota převrátila vzhůru nohama na Toma a všechny svoje děti vysypala do horké vody, tak milé děti vznikla káva a horká kofola (hmmmm horká kofola). Takže teď bychh se konečně vrátil k té Motě a vlastně k její přesituaci, která vygenerovala tento story na pokračování.

Protože měl pes Pes blbý nápad a štval mě a nemám vlastně ani psi rád, tak jsem ho chtěl umlátit kladivem, jako nějaká černá holka na novinkách. tom to však uviděl a chtěl psu Psu pomoci. V okamžiku mého úchvatného ataku se posadila psu Psu na hlavu. 

No a tak se z ní stal jeden atom. A ten je mrňavý. Tak mrňavý, že pokud by v IKEA prodávali vázu velikosti planety, která je stejně velká jako naše planeta, tak by se do ní dalo nasypat vrchovatě těchto atomů, které by jsme speciálním přístrojem zvětšili na velikost cvrnkacích modrých duhových kuliček, no a to by v té váze ve velikosti té planety bylo tolik dokuličkyzvětšených atomů, jako se standartních atomů vejde do standartního jablka tvaru hrušky.

Takže Tom je atom teď. A mě stejně nejvíc zajímá, jak se asi přejmenuje. Na co? Na hrom? Jadernej? Či strom? Ruční strom. Ruční lesbický strom. Hmm asi jo.

 

K 'o' ne ©.

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru